World Class deschide un nou club în One Cotroceni Park

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 01-02-2022

în: News

World Class

Operatorul World Class va inaugura un nou club în cadrul proiectului One Cotroceni Park. Întins pe 2.352 mp, noul club este situat strategic într-una dintre cele mai căutate zone rezidențiale și cel mai dinamic hub de business care se dezvoltă în prezent în București.

Deschiderea face parte din planul World Class de a deveni a treia destinație ca importanță, după acasă și la serviciu.

„Avansăm semnificativ către misiunea noastră de baza cu fiecare club pe care il deschidem, aceea de a inspira și motiva mai mulți români să fie cât mai activi pentru a avea un stil de viață sănătos. World Class One Cotroceni va fi cel de-al 43-lea club din rețea și întâmpinăm membrii clubului cu o experiență de fitness de ultimă generație și o echipă ultra calificată de antrenori personali și instructori certificaţi internațional, gata să ofere o experiență unică de antrenament holistic și de wellness”, a spus Kent Orrgren, CEO World Class Romania.

World Class One Cotroceni va avea pisicină semiolimpică și două studiouri pentru antrenamente de grup. Membrii se vor bucura de zone de gimnastică de ultimă generație și de zone funcționale dedicate antrenamentelor personale, cu echipamente inovatoare oferite de Technogym și aparate de forţă produse de Eleiko.

One Cotroceni Park este dezvoltat de One United Properties și include funcționalități mixte, format dintr-o zonă rezidențială cu peste 850 de apartamente, precum și o zonă comercială și un business park cu două clădiri de birouri ce vor fi livrate în două faze. În acest moment, 75% din spațiile de birouri și comerciale au fost închiriate în prima fază recent livrată. Faza a doua cu o suprafață închiriabilă brută de 35.000 mp, aflată de asemenea în dezvoltare, va fi livrată în 2022.