Sungate Beauty Icon Awards a premiat cele mai apreciate personalități din mediul online

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 11-05-2022

în: It happened

Sungate Beauty Icon Awards

Vedete renumite din showbiz-ul românesc s-au numărat printre câștigătorii Sungate Beauty Icon Awards, premii decise de public și decernate în cadrul evenimentului ce a aniversat 10 ani de activitate a salonului de înfrumusețare Sungate Studio, din București.

Andra, Andreea Marin, Adela Popescu, Anna Lesko, Cătălin Botezatu, Dana Budeanu, Ela Crăciun, Simona Pătruleasa și Raluca Bădulescu au fost personalitățile cărora li s-au decernat trofeele ce au recompensat activitatea lor motivantă și inspirațională din social media și nu numai.  

Sungate Beauty Icon Awards

”Cel mai admirabil lucru este să poți deveni, prin tot ceea ce faci, o sursă de inspirație pentru cei din jurul tău. Iar, mulțumită rețelelor de socializare, fiecare dintre noi putem influența, într-un mod pozitiv, alegerile și stilul de viață al celorlalți. Și asta depinde doar de noi, de modul în care ne prezentăm în fața tuturor, de ceea ce comunicăm și cum reușim să stabilim o puternică prietenie virtuală cu followerii noștri. Tocmai pornind de la acest gând, ne-am dorit să aflăm de la public cine îl inspiră zi de zi pe social media, pe cine urmărește, cui îi apreciază postările, cine a avut un impact pozitiv în viața lui”, a declarat Alexandra Dumitru, fondator Sungate Studio.

Sungate Beauty Icon Awards

În urma voturilor online, derulate pe parcursul lunii aprilie, publicul a decis câștigătorii.

Personalitatea cu cea mai motivantă activitate în social media: Andreea Marin

Vedeta cu cele mai impresionante schimbări de look: Raluca Bădulescu

Mămica celebră cu cel mai bun conținut social media: Ela Crăciun

Artista cu cel mai iconic look: Anna Lesko

Personalitatea feminină cu cea mai influentă pagină de socializare: Andra

Cea mai bună emisiune de lifestyle: Vorbește lumea (Pro TV)

Cea mai iconică personalitate masculină din showbiz: Cătălin Botezatu

Actrița cu cel mai iconic look: Adela Popescu

Prezentatoarea TV cu cel mai iconic look: Simona Pătruleasa

Cea mai puternică voce în social media: Dana Budeanu

Lista câștigătorilor a fost completată cu un premiu special oferit de echipa Sungate Studio. Anamaria Prodan a primit Premiul Special pentru performanță în impresariatul sportiv. Cătălin Botezatu, Simona Pătruleasa și Dana Budeanu nu au putut participa la eveniment, din motive profesionale, însă au trimis mesaje de mulțumire, ce au fost proiectate pe ecranul principal. Dana Budeanu a decis să transmită un mesaj scurt, dar semnificativ pentru categoria la care a fost desemnată câștigătoare: ”You can’t take my place even if I gave it to you”.

Sungate Beauty Icon Awards

După ceremonia de decernare a premiilor, Anna Lesko a susținut un recital energizant pentru cei peste 100 de invitați prezenți la eveniment, punând în scenă, alături de dansatoarele sale, show-ul său iconic.

La evenimentul aniversar Sungate Studio au participat vedete renumite din showbiz: Cătălin Măruță, Andreea Marin, Anna Lesko, Adela Popescu, Raluca Bădulescu, Ela Crăciun, Xonia, Anamaria Prodan, alături de fiica ei, Sarah, Ilinca Obădescu, Oana Roman, Maria Constantin, Ovidiu Lipan Țăndărică. 

Sungate Studio este unul din cele mai apreciate saloane de înfrumsețare din România, renumit pentru serviciile de cosmetică, remodelare corporală și solar, precum și pentru echipa de haistyliști la care apelează numeroase celebrități din showbiz.

Galerie Foto

Energy Expo 10-13 octombrie