ADELINA RUSU a lansat colecția ,,Nice to meet you”

Scris de Luxury
Publicat la data de: 21-11-2016

în: It happened

Adelina Rusu, brand-ul de ready-couture lansat în noiembrie 2015 în Dubai, la Arab Fashion Week, a lansat noua colecție vestimentară, intitulată ,,Nice to meet you”, creată pe principiul de autoportret. Colecția a fost lansată prin colaborarea inedită și autentică cu artiștii din trupa GOLAN, cei care au compus și au produs o piesă muzicală și un videoclip dedicate colecției.

adelina-rusu

Fiecare piesă din colecție are un nume și o poveste inspirată din întâmplările sau trăirile reale ale Adelinei Rusu. GOLAN a reușit să creeze și să transpună sentimentele acesteia printr-o piesă muzicală, dar și printr-un videoclip puternic artistic ce o arată pe Adelina Rusu, pregatită să se afișeze în fața întregii lumi.

Brand-ul ADELINA RUSU a fost creat pentru acele femei puternice și dinamice care sunt un simbol al eleganței și al luxului. Pentru a putea păstra un control deplin asupra calității și a designului, fiecare articol vestimentar este realizat  în totalitate, de la schiță până la produsul final, de echipa sa de producție, o echipă talentată și instruită în realizarea produselor rafinate, de înaltă calitate. Articolele de îmbrăcăminte semnate ADELINA RUSU dovedesc un absolut respect și înțelegere a tehnicilor couture, având atributele luxului atemporal, ale rafinamentului și ale perfecțiunii.

 Această colaborare se remarcă prin unicitate și nonconformism ,,made in Romania”, asemenea principiilor ce stau la baza brand-ului.

www.adelinarusu.com

 coke-with-ice-and-number-8 ill-keep-you-wild-and-coke-with-ice je-men-fiche-et-je-proclame-ma-liberte midnight-in-paris private-recital risk-is-my-addiction secret-adventure youve-put-a-spell-on-me