Be Flex: Fold and Flip by Samsung

Scris de Luxury
Publicat la data de: 05-01-2022

în: Art & Design

Samsung
Ținută Adelina: salopetă ATU Body Couture

Când Samsung a dezvăluit primul smartphone pliabil, s-a deschis un nou capitol al inovației în era smartphone-urilor. În această toamnă, producătorul a lansat o nouă gamă de dispozitive de acest tip, iar Fold3 5G și Flip3 5G redefinesc așteptările pe care le avem de la un smartphone, inspirându-ne să comunicăm, să socializăm sau să fim mai fashionable în moduri complet noi. „Be Flex with Fold and Flip” este sloganul care a stat la baza pictorialului nostru cu contorsioniști, realizat în exclusivitate pentru revista noastră și care are la bază Flexibilitatea noilor dispozitive, precum și rezistența sporită. 

Flexibilitatea este ceva ce ne dorim cu toții. Ne dorim să putem lucra de oriunde, să schimbăm rapid mediul între business și activitate recreativă. Vrem să putem reda conținutul preferat pe orice ecran și să partajăm documentele sau fișierele media cu prietenii sau pe televizorul din living. „Flexibilitate” este și cuvântul care a inspirat acest pictorial inedit ce a pus în lumina reflectoarelor cele mai noi device-uri pliabile ale producătorului sud-coreean de renume. 

Samsung
Samsung Galaxy Z Fold3 5G are un ecran pe față de 6,2 inchi și un ecran mare de 7,6 inchi. Ambele vin cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz și o luminozitate de 1.200 niți. Dispozitivul este motorizat de cel mai puternic procesor Qualcomm Snapdragon 888, are până la 512 GB spațiu intern de stocare și până la 12 GB de memorie RAM. Deține un ansamblu de trei camere versatile, toate cu rezoluție de 12 megapixeli, în timp ce camera frontală are o rezoluție de 4 megapixeli. Are conectivitate rapidă 5G și o baterie de 4.400 mAh.

Cu acest statement de mobilitate și flexibilitate, Samsung a aruncat în scenă a treia generație de dispozitive Fold și Flip, dispozitive pe care le poți folosi în mediul business, dar și în activitățile de zi cu zi. Fold3 se transformă dintr-un telefon obișnuit într-o tabletă, în timp ce Flip3 se transformă dintr-un telefon într-un accesoriu de dimensiunea unui portofel. Și da, doamnelor, încape perfect în poșeta de tip plic pe care vrei să o asortezi în mod normal la rochia de seară. 

Dispozitivele pliabile deschid o nouă lume de posibilități în era comunicațiilor. Telefoanele nu mai sunt de multă vreme simple dispozitive care să faciliteze comunicarea, ci au devenit obiectele cu care interacționăm cel mai mult într-o zi, care ne înlesnesc business-ul, entertainment-ul sau relaxarea. Flip3 și Fold3 de la Samsung sunt două proiecte care conturează evoluția smartphone-ului așa cum îl cunoaștem astăzi, dar care îmbunătățesc experiența. Fie că alegi să despăturești Fold3 pentru a vedea un film pe Netflix sau pentru multitasking, fie că poziționezi Flip pe post de trepied pentru o conferință prin Zoom sau un selfie rapid, acestea sunt experiențe pe care nu le poți avea pe niciun alt smartphone. O mare parte dintre aplicațiile cunoscute au fost adaptate pentru a profita de form factor-ul pliabil, iar experiențele vor continua să fie îmbunătățite de la o generație la alta, dar și de la un update la altul. 

Samsung
Ținută Adelina: sacou din piele ALMAZ, cercei ATU Body Couture

Alege Samsung Galaxy Z Fold3 5G dacă vrei un dispozitiv mai mare la nevoie, care să te ajute în activitățile multitasking, pentru a participa la apeluri video, pentru a citi o carte sau pentru a te juca. Ecranul mic de 6,2 inchi se transformă într-o tabletă de 7,6 inchi, iar ambele display-uri folosesc panouri Dynamic AMOLED 2X, au o rată de reîmprospătare rapidă de 120 Hz și certificare HDR10+. 

Alege Samsung Galaxy Z Flip3 5G dacă vrei un smartphone fashion, un telefon normal care la nevoie se împăturește și se face mic. Are un design iconic și o multitudine de opțiuni care îți permit să capturezi fotografii și clipuri video pe care nu le-ai mai reușit până acum. 

Samsung

Flexibilitatea și WOW factor-ul acestor dispozitive sunt revoluționare. 

Foto: Marius Bărăgan
Styling: Rosalie Toma-Kanda
Make-up artist: Ana-Maria Barbu
Hairstylist: Alex Istratie, Salon Emotions
Acrobați: Adelina și Alex Boldojar, Duo Romance

Samsung
Ținută Adelina: salopetă ATU Body Couture, geacă ALMAZ
Samsung
Ținută Adelina: ATU Body Couture
Samsung
Ținută Adelina: salopetă ATU Body Couture
Samsung
Samsung Galaxy Z Flip3 5G, Mezinul pliabil de la Samsung, Flip3 5G, dispune de un ecran Foldable Dynamic AMOLED 2X de 6,7 inchi, cu refresh rate de 120 Hz și luminozitate de 1.200 niți. Rulează pe un procesor Snapdragon 888, are 256 GB memorie internă și 8 GB de memorie RAM. Include două camere de 12 MP pe spate, una wide și alta ultrawide, în timp ce senzorul frontal are 10 megapixeli. Are conectivitate 5G și o baterie de 3.300 mAh.

Energy Expo 10-13 octombrie