Blonde Perfecting Purple by Moroccanoil

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 11-03-2022

în: Beauty

Moroccanoil

Este cunoscut faptul că părul blond necesită o atenție și o îngrijire suplimentară. Pentru a oferi un ajutor sporit, Moroccanoil a lansat Moroccanoil Blonde Perfecting Purple, un purple conditioner ce protejează nuanța părului blond vopsit.

Similar acțiunii șamponului Moroccanoil Blonde Perfecting Purple, premiat deja la nivel internațional, acest balsam blând neutralizează tonurile nedorite de galben și portocaliu ale părul blond, dar și reflexiile nedorite ale nuanțelor de brunet deschis sau gri, rezultatul fiind o culoare mai strălucitoare și mai uniformă. Aceste nuanțe nedorite pot fi cauzate de poluare, lumina UV sau alcalinitatea apei.

Însă, mulțumită tehnologiei proprii, ArganID, în care microcapsulele încărcate pozitiv sunt atrase de fibra de păr încărcată negativ, infuzând puterile antioxidante ale uleiului de argan în cortexul părului, Moroccanoil Blonde Perfecting Purple livrează adânc în cortex acțiunea antioxidantă a uleiului de argan, ajutând simultan la repararea și sigilarea cuticulei.

De asemenea, din compoziția balsamului face parte și Amino Acid Blend care oferă protecție culorii și are beneficii de reparare, ajutând astfel la întărirea structurii părului, dar și Violet Pigments care conferă un luciu satinat și profunzime părului.

Noul balsam Blonde Perfecting Purple depune subtil pigmenții violeți ce neutralizează aceste nuanțele nedorite de galben și portocaliu. Acesta este, totodată, extrem de hrănitor, motiv pentru care părul devine ușor de pieptănat, dar și de coafat.

Balsamul Moroccanoil Blonde Perfecting Purple este disponibil pe www.topline.ro și în saloanele partenere Top Line