Hilfiger Edition, Colecția pentru Sezonul Toamnă 2017

Scris de Luxury
Publicat la data de: 12-01-2017

în: It happened

Tommy Hilfiger prezintă Colecția pentru Sezonul Toamnă 2017, Hilfiger Edition, în cadrul evenimentului Pitti Immagine Uomo.

attends Hilfiger Edition Fall2017 Presentation on January 10, 2017 in Florence, Italy.

Tommy Hilfiger a găzduit o prezentare exclusivistă în cadrul evenimentului Pitti Immagine Uomo, pentru a dezvălui colecția Hilfiger Edition sezonul Toamnă 2017. Tommy și Dee Hilfiger au fost însoțiți de câțiva invitați, precum Lucky Blue Smith, Rafferty Law, Gabriel Kane Lewis, Presley Gerber, Julian Ocleppo, Johannes Huebl și Jim Chapman la evenimentul ce a avut loc în inima Florenței, într-o locație istorică cum este Palazzo Corsini. 

attends Hilfiger Edition Fall2017 Presentation on January 10, 2017 in Florence, Italy.

“Sunt foarte mândru că pot să prezint colecția pentru bărbați în cadrul evenimentului Pitti Immagine Uomo,” a declarat Tommy Hilfiger. “Încă de la lansarea brandului personal, în anul 1985, ținutele pentru bărbați au reprezentat un element esențial al brandului Tommy Hilfiger. Moda masculină trece printr-un moment foarte important acum, și este extraordinar ca pot să mă aflu aici, la Pitti – una dintre cele mai mari platforme din lume dedicate designerilor pentru bărbați – pentru a celebra creșterea și reușitele înregistrate la nivel mondial de moda masculină.” 

th-booth-at-pitti-uomo2

th-booth-at-pitti-uomo

Hilfiger Edition aduce un omagiu colecțiilor clasice pentru bărbați, Tommy Hilfiger, reinterpretând piesele atemporale, favorite și clasice în așa fel încât să poarte amprenta look-ului modern al zilelor noastre. Selecția de ținute creează o bază esențială a unei garderobe bărbătești, iar noile croieli sunt realizate cu materiale premium și detalii fine. Ținuta abordează stilul printr-o infuzie de încredere modernă și o stare de confort și relaxare – este elevată și sofisticată, purtând semnătura lui Hilfiger, ce se remarcă printr-o reinterpretare tinerească.

attends Hilfiger Edition Fall2017 Presentation on January 10, 2017 in Florence, Italy.

În plus, Tommy Hilfiger va celebra portofoliul global pentru moda masculină din colecția Tommy Hilfiger, Toamnă 2017, în cadrul celei de a 91-a ediții a Pitti Immagine Uomo, în perioada 10 – 13 ianuarie, 2017. Aranjamentul de mare impact din Fortezza Da Basso combină decoruri artistice, cu defilări ale manechinilor și display-uri digitale, pentru a surprinde spiritul tineresc și inovația, elemente ce stau la baza colecțiilor brandului pentru sezonul de Toamnă 2017. Pentru prima oară în același loc, sunt expuse împreună selecții din colecțiile Hilfiger Edition, Tommy Hilfiger Tailored și Tommy Hilfiger sportswear.

Participanții sunt invitați să vadă colecția pentru bărbați Toamnă 2017, având la dispoziție o sumedenie de platforme digitale, inclusiv un magazin virtual accesibil pe pereții cu touchscreen, montaje vizuale pentru ținute, precum și Showroom-ul Digital al brandului. Showroom-ul Digital revoluționează experiența achiziționării colecțiilor, pentru diferiți retaileri, oferind o abordare mai implicată și personalizată, ce reduce semnificativ investițiile pentru sampling la nivel global. Sistemul interactiv combină informațiile despre colecții, o varietate de tehnici de vânzare și conținut despre brand, toate pe aceeași interfață.

Galerie Foto