Kate Spade, pentru un Crăciun cu vibe de New York

Scris de Ruxandra Tudor
Publicat la data de: 20-12-2019

în: Fashion

Dacă majoritatea oamenilor preferă să petreacă Crăciunului alături de familie și cât mai aproape de casă, pentru a respecta spiritul acestei Sărbători, nimic nu ne împiedică să împrumutăm elemente care să ne amintească de vibe-ul locurilor pe care le iubim, chiar dacă se află la un zbor transatlantic distanță.

Crăciunul newyorkez are ceva aparte, de la frenezia cu care străzile din Mahattan se umplu cu oamenii locului și turiști la reclamele nebune, colorate, la bradul celebru sau la familiile care vin să patineze. Magia plutește în aer, iar particule de pulbere magică americană putem aduce și acasă la noi, unde Crăciunul e (și) despre salata de boef a bunicii (și) despre cadouri sau ținute inspirate.

De când s-a lansat pe scena fashion în 1993, Kate Spade a dat lovitura în rândul femeilor care nu se tem să se distreze puțin cu alegerile lor vestimentare. Datorită amestecului vibrant de culori, modele și imprimeuri care formează lexicul său, colecțiile brandului american emană deseori un spirit iremediabil aerian, rebel și surprinzător. Nicola Glass este acum la cârma brandului Kate Spade New York și se achită superb de misiunea de a îmbrăca femeile în haine care sărbătoresc stilul lor de viață multifațetat. Și ce modalitate mai bună de a sărbători o iarnă care ne propulsează optimist într-un nou deceniu decât o colecție festivă care pune și mai mult accent pe exuberanță? Ne-au furat inima ploaia de paiete și texturi eclectice, de la catifea, lurex, mătase și blană artificială. Paleta de culori a colecției este la fel de largă, acoperind o gamă cromatică amplă, de la lila până la verde mentă, de la gri sobru până la albastru intens.