Gucci și The North Face pregătesc o nouă colaborare

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 07-12-2021

în: News & Features

Gucci

Gucci și The North Face au făcut din nou echipă și lansează o nouă colecție care adoptă moda anilor ’90 cu o varietate de stiluri de încălțăminte cu detalii „GG” și Horsebit.

La fel ca modelele din prima colecție cu inspirație din anii ’70, noua colaborare dintre casa de modă italiană condusă de Alessandro Michele și gigantul de îmbrăcăminte continuă să aibă o influență semnificativă în aer liber, dar de data aceasta cu un avantajul anilor ’90. Colecția extinsă de 130 de piese, pentru bărbați și femei, cuprinde articole de îmbrăcăminte, accesorii și încălțăminte, precum ghete de drumeție, rucsacuri cu mai multe buzunare și jachete izolante.

Gucci

Culorile strălucitoare și câteva imprimeuri florale create în parteneriat cu The North Face sunt remarcabile în colecție. Fanii logomaniei vor fi, de asemenea, fericiți să vadă logo-ul The North Face x Gucci încorporat în design, precum și mai multe detalii „GG” și Horsebit.

Gucci

Colecția de încălțăminte este o poveste în contraste. De la cizme de drumeție pentru exterior ce sunt realizate din material GG combinat cu piele și cu o talpă groasă de cauciuc, până la papuci, colecția cuprinde articole pentru toată lumea. De asemenea, pantofii sunt disponibili cu imprimeu GG, imprimeu floral sau lână de culoare maro, iar toate au logo-ul parteneriatului pe partea superioară, fie brodat, fie ca petic.

Gucci

Colecția va fi distribuită printr-un număr limitat de magazine ale casei de modă Gucci, unde, conform brandului, va fi făcută să arate ca un „peisaj înghețat”. O selecție de produse va fi disponibilă și în magazinele The North Face din New York, Beijing, Shanghai și Tokyo, precum și pe gucci.com.