NovemBEARD – Creativitate în scop caritabil

Scris de Luxury
Publicat la data de: 12-12-2013

în: News & Features

IMG_7419-2
Pe 27 noiembrie, în locația Loft Lounge din Bulevardul Iancu de Hunedoara 55 – 57, a avut loc un eveniment inedit, și anume ,,NovemBEARD”. Totul s-a desfășurat în scop caritabil, iar tema principală a evenimentului și a concursului a fost reprezentată, bineînțeles, de către Bărbații Cu Barbă din România.

În cadrul evenimentului s-a decernat premiul pentru Barba Anului. Câștigătorul a fost Andrei Robin Proca (solistul trupei Robin and the Backstabbers), iar premiul a fost oferit de către binecunoscutele branduri: Ben Sherman, Jägermeister, SARTO made to measure și World Class Fitness Center @Promenada.

Dintre cei 100 de participanți la acest concurs inedit, 20 au scos la licitație câte un obiect cu caracter personal, pe care publicul l-a putut achiziționa. Banii strânși în urma acestei licitații vor fi donați în scop caritabil Organizației „Trebuie Fetești”.

În ceea ce privește latura artistică și muzicală, Harlequin Jack a încântat invitații cu acordurile sale & Fields Groove, iar DJ Lăzărică a închis seara prin fluiditatea beat-urilor de muzică minimal, electro funk și deeptrance. Artele vizuale sunt un „must” pentru evenimentele realizate de cei de la S.T.U.P., așa că aceștia nu s-au abătut de la obicei, provocând publicul la o expoziție de calibru semnată Ionuț Cojocaru și intitulată „Beard & Tattoos”.