Ermanno Scervino a organizat un show exclusivist în București

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 12-12-2023

în: Fashion

Ermanno Scervino

Cel mai important eveniment de modă al anului în România a fost organizat de binecunoscutul brand italian Ermanno Scervino, care a prezentat colecția Primăvară-Vară 2024, în prezența lui Toni Scervino, unul dintre cei doi fondatori ai mărcii. Cu această ocazie, boutique-ul Ermanno Scervino din România, situat în galeria The Grand Avenue, de la parterul hotelului JW Marriott Bucharest Grand Hotel, a celebrat doisprezece ani de prezență în țara noastră.

Ținutele care au fost prezentate publicului din România fac parte din colecția Primăvară-Vară 2024, intitulată “One of a Kind”, dezvăluită, în premieră, la finalul lunii septembrie, în timpul Milan Fashion Week. În esență, colecția este un omagiu adus artei și a măiestriei. Fiecare piesă emană pasiunea incontestabilă a mărcii pentru crearea unor articole de îmbrăcăminte care amplifică delicatețea celor care le poartă. Ermanno Scervino valorifică frumusețea femeilor, învăluindu-le în broderii rafinate și țesături prețioase și crează siluete atrăgătoare ce reflectă dragostea pentru feminitatea grațioasă și cultul pentru măiestria artizanală.

Ermanno Scervino

„A fost o onoare să prezentăm colecția noastră de vară, aici, la București. Prin aceasta, am dorit să transmitem pasiunea pe care o adăugăm fiecărei creații care poartă semnătura Ermanno Scervino, o adevărată expresie a frumuseții și a conceptului Made in Italy”, a declarat Toni Scervino, cofondator Ermanno Scervino.

Show-ul Ermanno Scervino de la București a îndeplinit toate normele de valoare organizatorică și estetică specifice marilor evenimente din lumea internațională a modei. Defilarea ținutelor a fost precedată de un clip video cu un interviu realizat de Alin Gălățescu, amfitrionul serii, la Florența, împreună cu Ermanno Daelli, celălalt fondator al mărcii italiene.

Evenimentul de modă a fost urmat de o recepție organizată în boutique-ul Ermanno Scervino și în galeria The Grand Avenue, acolo unde invitații – clienți ai mărcii, jurnaliști, stiliști și persoane publice – s-au bucurat de prezența lui Toni Scervino, alături de care au discutat despre noile creații ale casei de modă și despre tendințele sezonului următor.

Ermanno Scervino

Alături de modelele consacrate care au defilat pe podium s-au aflat și câteva persoane publice care au impresionat audiența prin prezența lor. Printre acestea s-au numărat Ioana Casetti, Carmina Cotfas, Laura Dragomir, Ana Maria Pop, Loredana Salanță sau Dana Săvuică. În public, în calitate de invitați, s-au aflat Maria Andrei, Cristian Brancu, Alexandra Calafețeanu, Gina Chirilă, Cristina Cioran, Livia Dilă, Octavia Geamănu, Adina Halas, Andreea Marin, Carmen Negoiță, Simona Pătruleasa, Alina Sorescu și Simona Țăranu.

Exclusivistul brand Ermanno Scervino este prezent în România, în sistem franciză, din decembrie 2011 și, începând cu toamna acestui an, magazinul prin care operează în țara noastră a intrat în portofoliul grupului de companii Terminal of Fashion, care deține mai multe francize internaționale, prin intermediul unor boutique-uri monobrand sau multibrand din cadrul galeriei The Grand Avenue, precum și platforma de luxury shopping www.toff.ro, acolo unde a fost difuzată, în regim de streaming live, întreaga prezentare de modă din seara de 7 decembrie 2023.

Galerie Foto