Stuart Weitzman lansează colecția capsulă Disney

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 16-08-2022

în: Fashion

Stuart Weitzman

Stuart Weitzman tocmai a dezvăluit una dintre cele mai magice colaborări ale sale de până acum. Brandul de încălțăminte a colaborat cu Disney pentru a lansa o colecție uimitoare, cu unele dintre cele mai iubite personaje din lume. Acest nou parteneriat în ediție limitată este prima colaborare globală a lui Stuart Weitzman.

Colecția include un amestec interesant de sandale, cizme și pantofi sport, care cuprinde spiritul personajelor populare Disney, precum și stilul plin de farmec al brandului de încălțăminte.

Stuart Weitzman

„Am fost inspirat de ideea de a combina personajele iconice. Am vrut să luăm unele dintre cele mai emblematice modele ale noastre inspirându-ne de la Mickey Mouse și Minnie Mouse de la Disney și să le facem să strălucească precum cele mai clasice vedete Disney”, a declarat Edmundo Castillo, șeful de design al lui Stuart Weitzman, într-un comunicat.

Stuart Weitzman

Imaginile campaniei au fost surprinse la renumitul cinema din New York Village East de Angelika, iar imaginea colecției este supermodelul Lindsey Wixon împreună cu apariții distractive ale lui Minnie și Mickey Mouse.

Stuart Weitzman

Colecția capsulă de 10 piese include stilurile emblematice ale lui Stuart Weitzman, cum ar fi 5050 Boot, sandalele Nearlynude și Nudistcurve 100 cu un motiv împodobit cu cristale Swarovski în formă de Mickey și Minnie Mouse. Adidașii Livvy sunt imprimați cu Mickey și Minnie, precum și Goofy, Donald Duck, Daisy Duck și Pluto.

Noua capsulă inspirată de Disney este disponibilă pentru o perioadă limitată de timp și poate fi achiziționată online și în magazinele selectate Stuart Weitzman.