Louis Vuitton relansează geanta cu formă de cutie de vopsea

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 19-08-2022

în: Fashion

Louis Vuitton

De multe ori, inspirația se regăsește în banal, iar Louis Vuitton confirmă asta. Brandul de lux relansează geanta cu formă de cutie de vopsea în culori noi și proaspete care parte a colecției finale a lui Virgil Abloh.

Louis Vuitton

Disponibil în „Lagoon”, „Verde” și „Galben”, accesoriul vine cu un mâner din metal cromat și are un inel superior care se deschide datorită balamalei din piele. La exterior, seamănă cu o cutie de vopsea reală, pe care sunt inscripționate cuvintele „VOPSEA EXTERIOR”.

Louis Vuitton

Alte detalii includ informații despre calitatea vopselei care se află sub mâner și un avertisment „Manevrați cu grijă” pe spate. În plus, notele realiste sunt ștampilate în interiorul genții, sincronizate cu căptușeala sa din microfibră.

Louis Vuitton

Cu toate acestea, în ciuda inspirației sale umile, geanta are un preț uimitor de 2350 de dolari pentru varianta violet și de 2850 de dolari pentru celelalte trei. În mod surprinzător, la fel ca data trecută, geanta s-a vândut imediat și se tranzacționează deja pe piața secundară. Ca parte a aceleiași colecții, Louis Vuitton a introdus și o geantă de transport cu un singur mâner, care arată ca un buchet de flori. Acesta are pânza clasică monogramă maro, semnătură a mărcii și trandafiri și flori artificiale.