Cel mai scump calendar Advent din lume valorează 10 milioane de dolari

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 17-12-2021

în: LifestyleNews

calendar Advent

Debbie Wingham a creat cel mai scump calendar Advent din lume, evaluat la 10.368.423 de dolari. Acesta a fost realizat pentru un client elvețian care căuta cel mai bun cadou de Crăciun pentru familia lui. Conceptul calendarului îmbină cadourile individuale cu planurile de călătorie ale familiei pentru anul următor.

„Clientul meu mi-a spus că anul următor va vizita împreună cu familia câte o țară în fiecare lună și că îți dorește un cadou care să reprezinte aceste țări. Așa luat viață ideea acestui calendar Advent, care avea să reproducă cele 12 zile de Crăciun, corespunzătoare programului de călătorie interesant”, a spus Wingham pentru South West News Service.

calendar Advent

Așadar, prin intermediul calendarului Advent membrii familiei vor primi o poșetă Chanel în valoare de 23216 de dolari, împodobită cu diamante ce reprezintă călătoria în Paris, o lampă arăbească din aur, încrustată cu diamante și smaralde, reprezentând viitoarea lor călătorie în Dubai. Un ornament Disney cu diamante va întruchipa călătoria lor în cel mai fericit loc de pe Pământ, și anume Disneyland. Pe lângă aceste cadouri generoase, cele 12 destinații de călătorie ale familiei sunt asortate cu lucrări de artă pictate manual.

calendar Advent

De parcă lucrarea nu ar fi suficient de extravagantă, cireașa de pe tort este reprezentată de articolele Cartier, Louis Vuitton, Goyard și Chanel care finisează interiorul fiecărei ferestre. Având în vedere amploarea și exclusivitatea acestui calendar Advent, Debbi Wingham a renunțat la dimensiunea tradițională, capodopera ei având o înălțime de aproape un metru și cântărind aproximativ 50 de kilograme.

calendar Advent

Structura exterioară a calendarului Advent este construită din lemn de abanos și lăcuită cu vopsea Black Diamond care îi oferi un finisaj premium. Familia norocoasă nu numai că se va bucura de acest frumos cadou, dar anul următor arată destul de încântător, cu excursii pe tot globul către destinații precum Paris, Dubai, New York și Disneyland și multe altele.

Galerie Foto

Energy Expo 10-13 octombrie