Bulgari Hotels & Resorts au deschis o nouă locație în Paris

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 16-12-2021

în: Art & DesignNews

Hotelul Bulgari Paris și-a deschis porțile la 30 Avenue George V din „Orașul Luminii”, îmbogățind astfel portofoliul locațiilor de lux al celor de la Bulgari Hotels & Resorts, care dețin proprietăți în Milano, Dubai, Bali, Londra, Shanghai și Beijing.

Hotelul Bulgari Paris a fost proiectat de studioul de arhitectură italian Antonio Citterio Patricia Viel. Proprietatea pune la dispoziție 76 de camere, dintre care 57 sunt apartamente, fiecare cu terasă sau logie. Situat în vârful clădirii, Penthouse-ul Bulgari, în valoare de 35.000 de euro pe noapte, se întinde pe două niveluri și are o suprafață totală de 10.764 de metri pătrați. De asemenea, are o grădină suspendată și vedere la capitala Franței. Dincolo de Bulgari Penthouse, există patru Bulgari Suites și patru Executive Terrace Suites.

Apartamentele mai mari au o zonă de luat masa și un minibar deghizat într-un portbagaj de călătorie. În plus, unele băi au un hamam privat, iar toți oaspeții din apartamente au acces la un majordom personal.

Bulgari Hotels & Resorts

La etajele inferioare ale hotelului se află Bvlgari Spa, care se întinde pe 13.990 de metri pătrați. Această zonă găzduiește nouă săli de tratament, o piscină de aproximativ 24 de metri, saună, salon de coafură și o sală de gimnastică London’s Workshop.

În partea din spate a proprietății se află un restaurant cu 26 de locuri, Il Ristorante – Niko Romito, condus de bucătarul Niko Romito, cu trei stele Michelin. De asemenea, are o o zonă privată de luat masa cu opt locuri. Restaurantul servește mâncăruri italiene clasice și alte elemente principale ale bistroului, cum ar fi supa franțuzească de ceapă. Lângă restaurant se află barul Bvlgari și lounge-ul, care au vedere la grădina hotelului.

Bulgari Hotels & Resorts

Hotelul îmbină cultura și măiestria franceză și italiană, cu mobilierul din Italia și cea mai mare parte a lucrărilor de piatră de moară din Franța. Majoritatea băilor au, de asemenea, o reprezentare artistică din sticlă a șarpelui Bvlgari în stilul lui Rene Lalique.

Serviciul de concierge al celor de la Bulgari Hotels & Resorts oferă o gamă largă de servicii, precum tur cu ghid al Muzeului Rodin sau o sesiune de cumpărături la Le Bon Marche și chiar o expoziție privată la boutique-ul Bvlgari de la Place Vendome. În plus, apartamentele Hotelului Bvlgari Paris oferă un sistem de control iPad în cameră, care poate fi folosit pentru a stinge luminile sau pentru a comanda room service și chiar au o listă de vehicule cu șofer, de la o dube de familie la motociclete.

Tarifele încep de la 1.400 EURO pe noapte pentru camerele clasice până la 35.000 de Euro pentru penthouse.

Galerie Foto