În New York se deschide un muzeu de înghețată

Scris de Luxury
Publicat la data de: 04-09-2019

în: News

După ce a fost inaugurat primul magazin în San Francisco, Museum of Ice Cream își va deschide ușile și în New York, pe 558 Broadway, în această toamnă.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Museum of Ice Cream (@museumoficecream) on

 

Având în vedere afinitatea newyorkezilor pentru lucrurile inedite, fancy și apetisante, magazinul se așteaptă a fi bine primit, oferind o varietate de tipuri de înghețată artizanală, dar și alte deserturi delicioase. Museum of Ice Cream s-a născut sub premisa că înghețata este un simbol universal al bucuriei, al plăcerii și un stimul excelent pentru imaginație.

Proiectat ca un spațiu cu trei etaje, Museum of Ice Cream va avea o suprafață de aproape 25.000 de metri pătrați și 13 instalații multisenzoriale – “Celestial Subway”, o masă suspendată cu dulciuri, trei tobogane, o sală de linguri gigantice, o sală “Queen Bee Hive”, o piscină de bomboane și, desigur, degustări unice de înghețată. Acest proiect a fost gândit și realizat de către o echipă creativă de designeri inspirați de desertul îndrăgit de toată lumea, înghețata.

Comentând debutul magazinului din New York, co-fondatorul și directorul de creație al muzeului, Maryellis Bunn, spune: “Vreau să continui să conectez oamenii și să creez momente de bucurie prin intermediul acestui desert minunat – înghețata. Museum of Ice Cream din New York se va baza pe istoria artistică a districtului Soho și va contribui la renașterea cartierului, ca un loc ideal pentru dezvoltarea imaginației și a creativității“.