Noul magazin Hilfiger Denim din București

Scris de Luxury
Publicat la data de: 30-09-2016

în: It happened

 Tommy Hilfiger, companie deținută de PVH Corp., a deschis un nou magazin Hilfiger Denim în București. Amplasat în recent inauguratul mall, Park Lake, un centru de cumpărături unic și modern, situat pe strada Liviu Rebreanu, Hilfiger Denim reprezintă al doilea magazin al brandului, deschis în România şi cea mai recentă creștere a portofoliului de locații globale Hilfiger Denim. Magazinul este administrat de compania SARKK, partener și francizor exclusiv al brand-ului Tommy Hilfiger pentru Hilfiger Denim în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia.

fw16-hilfiger-denim-double-shot

Magazinul prezintă cea mai recentă colecție pentru Toamnă/Iarnă 2016 Hilfiger Denim pentru femei şi bărbați, incluzând linia de accesorii. Magazinul se întinde pe o suprafață de 168 m2, iar interiorul este decorat pentru a reflecta fuziunea dintre stilurile clasic și modern, rezumând astfel influențele moștenirii designurilor îndrăznețe Tommy Hilfiger. Piese de antichități americane, corpuri de mobilă vintage și accente industriale se regăsesc în tot spațiul, reflectând spiritul american şi trăsăturile brandului prin detalii cool & rock-and-roll.

img_6437

Evenimentul de deschidere a avut loc pe data de 27 septembrie, în magazinul Hilfiger Denim din Park Lake Mall, reunind printr-un concept dinamic peste 100 de invitați dintre care presa locală de top, fashion bloggeri renumiţi, precum și celebrități.

Colecția Hilfiger Denim pentru sezonul Toamnă/Iarnă 2016 a fost inspirată dintr-o călătorie transatlantică la New York. Piesele vintage favorite sunt acum reinterpretate printr-o viziune proaspătă, care este relaxată și sofisticată, purtând semnătura unui rock-and-roll reimaginat. Preluând influențe din uniformele de lucru până la stilurile eclectice nautice și militare, cultura lumii vechi se îmbină cu încrederea lumii noi; nu este vorba despre o vârstă anume, ci despre atitudine.

img_6439

yann-le-bozec-carmen-negoita-sylvie-gerogianni-andreea-paulian anne-ampawan-2

Fondată în 1998, SARKK S.A. este distribuitorul oficial Tommy Hilfiger în România, Grecia, Bulgaria, Cipru, Albania şi F.Y.R.O.M. Produsele Tommy Hilfiger sunt distribuite în cadrul unei rețele compuse de magazine Tommy Hilfiger, magazine shop-in-shop, outlet-uri şi o rețea extinsă de magazine multibrand.

fw16-hilfiger-denim-look-10 fw16-hilfiger-denim-cover

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru şi o creștere organică, condusă de valori CSR, de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Colecțiile Tommy Hilfiger sunt disponibile pentru bărbați, femei şi copii, ele incluzând încălțăminte şi accesorii. Colecțiile fac parte dintr-un portofoliu complex al acestui lifestyle brand, ce conține articolele sportive pentru bărbați, femei și copii; încălțăminte; echipament sportiv (golf, înot, sailing); lenjerie (lenjerie de corp, halate și lenjerie de noapte); accesorii de optică medicală; ochelari de soare; ceasuri; genți; costume; ciorapi; articole de piele; parfumuri; accesorii pentru casă; lenjerii de pat; accesorii pentru baie; genți de voiaj. Linia Hilfiger Denim constă în articole denim, încălțăminte pentru bărbaţi, femei şi copii, genţi, accesorii, ochelari şi parfumuri.

Galerie Foto