The Cellarette – noua colecție de accesorii Rolls-Royce

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 22-11-2021

în: Lifestyle

Rolls-Royce

Rolls-Royce lansează o nouă colecție de accesorii masculine, Cellarette, care este derivată din moștenirea mărcii de a oferi clienților un confort sporit, la prețuri accesibile.

Accesoriile Cellarette sunt căptușite cu piele și sunt dezvăluite într-o manieră mecanică, similară cu deschiderea ușilor unui autoturism Rolls-Royce. La deschidere, vi se vor prezenta ochelari lowball realizați manual, fiecare cu monograma „RR”.

Rolls-Royce

Împreună cu ochelarii, Cellarette prezintă un suport pentru sticle căptușit cu piele Armagnac. Suportul realizat din aluminiu anodizat negru înfrumusețat cu logo-ul „RR” se poate adapta la diferite dimensiuni de sticle, care sunt ținute printr-un dispozitiv de fixare magnetic, asigurând depozitarea în siguranță. La capătul opus se află un humidor căptușit cu lemn de cedru spaniol care, atunci când este deschis, oferă utilizatorului o tavă pentru trabucuri.

Rolls-Royce

Bricheta Cellarette este însoțită de un taietor de trabucuri S.T.Dupont, ambele articole fiind placate cu metal prețios și păstrate într-un compartiment elegant din piele. Bolurile pentru gustări înlocuiesc această caracteristică la modelul pentru nefumători. Setul prezintă adevăratul stil Rolls-Royce, măiestria manuală rafinată și o prezentare uluitoare a luxului.

Noua colecție de accesorii reprezintă angajamentul Rolls-Royce de a produce cele mai bune produse și experiențe de lux pentru clienții săi, cu mult dincolo de limitele mediului auto.  Rolls-Royce Cellarette este disponibilă prin orice dealer Rolls-Royce, cu prețuri începând de la 61.085 de euro.

Galerie Foto

Energy Expo 10-13 octombrie