Vibes19 – Feel it, taste it, live it!

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 20-08-2019

în: Lifestyle

Situat la marginea clocotitorului centru vechi al Bucureștiului, pe strada Franceză, lângă Muzeul de Istorie, Vibes19 este un steakhouse cu specific tex-mex, unde, pe lângă steak-uri autentice, veți găsi și specialități cum ar fi burgeri infuzați cu trufe, Camarones al Mojo de Ajo sau Quinoa Bowl. Vibes19 este locul perfect pentru a-ți aduna prietenii, a te simți bine și a te delecta cu specialitățile delicioase pe care localul le pune la dispoziția clienților. Restaurantul, ce dispune de 30 de locuri în interior și 40 de locuri pe terasă, este amenajat în stil urban-industrial cu îmbinări perfecte între lemn și metal, cu elemente specifice și trimiteri la New York-ul anilor 1900. În continuare, vă invităm să aflați mai multe detalii despre Vibes19, chiar de la proprietarii localului, Ahmad Alhkmeih și Mohammad Makhlouf.

Cum ați pus bazele conceptului Vibes19?
Vibes19 a luat naștere din pasiunea pentru gastronomie, în special pentru steak. Ne-am dorit un loc unde să găsim un burger suculent, dar și un steak de specialitate. Un loc are suflet prin mâncare bună și personal prietenos, iar Vibes19 a plecat de la prietenia dintre noi doi.

Cum poziționați restaurantul Vibes19 în contextul pieței restaurantelor din România, dar și în contextul Capitalei, și prin ce vă diferențiați?
Credem că Vibes19 este ușor atipic prin tot ceea ce a reușit să însumeze: localizat la granița dintre Centrul Vechi și Calea Victoriei, întâmpină clientela cu un meniu variat, care are la bază vită Black Angus, dar, mai ales, vine cu un raport calitate-preț corect. Pasiunea celor implicați în proiect se transpune în atenția la detalii a designului locației și o atmosferă relaxantă, perfectă pentru serile între prieteni, departe de zgomotul orașului. Principalul diferențiator îl face calitatea produselor și transparența în bucătărie, dar am adăuga și vibe-ul locului… există un parfum al vremurilor în care oamenii își dădeau timp.

 

Atmosfera restaurantului este una intimă, cu un decor inovativ. Ce elemente ați ales pentru decorul localului și de unde v-ați inspirat?
Pentru decorul localului am ales elemente de inspirație urbană, „New York vibes”, cum ne place să spunem. Echipa de arhitecți a înțeles foarte bine viziunea noastră și, drept urmare, a ieșit o locație exact așa cum ne-am imaginat-o.

Vibes19 oferă un meniu variat, cu produse de calitate. Povestiți-ne puțin despre meniu și despre echipa de bucătari.
Am plecat la drum cu un meniu variat, care conținea produse pentru o gamă largă de clientelă. În timp, ne-am dat seama că ne dorim să avem acei oameni care, ca și noi, caută steak-ul perfect. Un T-Bone fraged, de origine din Uruguay sau Noua Zeelandă, un Tomahawk de Irlanda sau Rib Eye din Polonia și Uruguay sunt doar câteva exemple. Începând cu luna ianuarie, ne vom încânta clienții cu și mai multe specialități de steak-uri din țări cu renume.

Cu ce realizări vă mândriți până în acest moment, în ceea ce privește restaurantul
Cea mai mare realizare de până acum putem spune că a fost menținerea calității produselor. Este extrem de greu să găsești furnizori care să fie consecvenți în calitatea produselor livrate.

Cum plănuiți să dezvoltați Vibes19 pe viitor?
Pe viitor, ne dorim să deschidem o a doua locație și să fim un reper pentru calitate și profesionalism în domeniul HoReCa.