Crown Towers, expresia high-end luxury în imobiliare

Scris de Luxury
Publicat la data de: 03-08-2020

în: Art & Design

Dezvoltatorul imobiliar Metropolitan Developments țintește segmentul high-end luxury în materie de locuire cu proiectul inovator Crown Towers care va transforma zona de nord a Bucureștiului. Ansamblul va răspunde așteptărilor tot mai sofisticate ale clienților și va oferi facilități mixte la standarde de top.

Valoarea de piață a proiectului Crown Towers se ridică la peste 250 de milioane de euro. Complexul va fi dezvoltat în două faze. Inițial vor fi livrate 156 de apartamente, cu suprafețe cuprinse între 90-650 de metri pătrați, dar și 4.530 de metri pătrați de birouri. Într-o fază ulterioară se vor adăuga încă 75-80 de apartamente și între 1.000 și 2.000 de metri pătrați de birouri. Toate acestea vor fi completate de zona de Spa, gym și piscină, care vor acoperi încă 3.500 de metri pătrați.

Dezvoltatorul are ca obiectiv finalizarea primei faze a Crown Towers până la sfârșitul anului 2021, în timp ce a doua fază ar urma să fie livrată spre finalul anului 2022.

„Seriozitatea este cartea de vizită a dezvoltatorului, iar adaptabilitatea reflectă respectul tău față de client”, spune Victor Vremera, residential sales director al Metropolitan Developments.

Dezvoltatorul Crown Towers a derulat investiții de peste 200 de milioane de euro în ultimul deceniu. Totodată, Metropolitan Developments are în portofoliu opt hectare de teren în nordul Bucureștiului, care însumează peste 300.000 de metri pătrați ce vor fi dezvoltați în următorii trei-patru ani.

În această parte dinamică a orașului, Metropolitan Developments vrea să aducă conceptul de fine living la un nivel superior.

„Până în 2008, fine living era definit aproape exclusiv doar de suprafețele mari și poziționarea centrală. Acum, însă, trebuie să îndeplinească o serie de noi cerințe: suprafețe optime și cât mai practice, posibilitatea de personalizare, compartimentare cu accent pe funcționalitate, cu camere dedicate pentru uscătorie, dressing și așa mai departe. Studiile de piață pe zona de nord ne-au arătat că în perioada ultimilor doi ani s-a înregistrat un număr important de tranzacții pe segmentul de fine living, în special pentru proiectele de tip boutique, ceea ce înseamnă că piața devine din ce în ce mai interesată de acest tip de proprietăți”, explică Victor Vremera.

Arhitectură impunătoare și comunitate luxoasă
Devenind cel mai nou simbol al Bucureștiului, Crown Towers va reprezenta o etichetă a comunității oamenilor de succes. Clădirile-turn reprezintă un simbol al Capitalei prin fiecare accesoriu pe care îl afișează, pornind de la fațada futuristă și unică, și până la ultimul detaliu al întregului concept de fine living pe care vi-l doriți și îl așteptați.

„Există proiecte premium și ultra-premium de succes și de mare succes, însă nicio arhitectură nu rămâne întipărită în memorie așa cum o va face acesta”, a explicat reprezentantul dezvoltatorului. Acesta adaugă faptul că proiectul Crown Towers dovedește că Metropolitan Developments are o strategie de investiții pe termen lung în piața imobiliară locală.

Crown Towers reprezintă un mix între calitate, localizare și etichetă socială. Clienții acestui tip de proiect vor să se diferențieze, să prezinte o anumită etichetă socială, având o viață socio-profesională intensă și dinamică.

„Clienții din această nișă înțeleg cu adevărat ce înseamnă luxul, își doresc să se poată bucura de acest lux și în România și sunt în expectativă, așteptând o proprietate care să ofere standardul dorit”, adaugă reprezentantul Metropolitan Developments.

Conceptul spectaculos al proiectului este realizat de către Răzvan Bârsan + Partners, un birou de arhitectură premiat, cu o experiență în proiectare de peste 17 ani. Crown Towers are un design arhitectural ultra-modern și va beneficia de finisaje de calitate excepțională. Întreaga fațadă va fi din sticlă, cu piatră naturală la interior.

Piatră naturală, lumină caldă, elemente decorative din flori și plante naturale, mobilier confortabil de lobby – iată doar câteva dintre elementele unui mediu de care clienții se vor bucura zilnic.

Crown Towers propune spații comune spectaculoase, atât în exterior, cât și în lobby-uri. Locuințele vor avea un sistem smart home integrat și va fi posibilă varianta de personalizare pe zona de design și compartimentare.

Transformarea într-un reper de lux lângă Parcul Herăstrău
Crown Towers este poziționat pe strada Daniel Danielopolu, la intersecția cu strada Gafencu, în imediata vecinătate a unor repere-cheie precum Șoseaua Nordului, Parcul Herăstrău și cartierele Aviației și Băneasa.

Prin arhitectura sa ultra-premium și prin conceptul ultra-high-end, Crown Towers devine el însuși un reper și un simbol al zonei și impune un nou standard arhitectural pentru acest tip de clădiri.

Având în arealul său cele mai vaste spații verzi, cele mai bune restaurante și cluburi, cele mai mari shopping mall-uri, dar și cele mai importante spații de birouri din România cu o infrastructură pe măsură, zona de nord a devenit un veritabil hub pentru creșterea economică a orașului.