Sereny Diamonds & Jewellery: fascinația bijuteriilor cu însemnătate

Scris de Luxury
Publicat la data de: 16-11-2016

în: It happened

Peisajul briliantelor din București tocmai a căpătat un plus de sclipire. Calea Dorobanților, artera orașului ce pulsează lux și extravaganță, găzduiește acum un nou butic de bijuterii și diamante: Sereny Diamonds&Jewellery.

Într-un univers în care nevoia de povești autentice se alătură căutării permanente a acelui strop de magie menit să imprime o strălucire aparte personalității feminine, Sereny Diamonds&Jewellery se prezintă drept consilierul de încredere care oglindește aspirațiile publicului, insuflându-i dorința descoperirii unor piese de bijuterie cu adevărat unice, atent meșteșugite de artizani cu experiență și accesibile unor segmente extinse de clienți.

  sereny-3  

sereny-1 

Sereny Diamonds&Jewellery oferă pretextul ideal pentru descoperirea în tihnă a fascinantului tărâm al bijuteriilor, convingând fiecare persoană de importanța investiției în timp de calitate petrecut într-o companie la înălțimea așteptărilor.

O bijuterie specială nu constituie doar un indicator de status, ci trebuie aleasă înainte de toate cu sufletul și purtată zilnic, asemenea unui talisman aducător de grație, rafinament și eleganță atemporală. Aceasta este filosofia Sereny, exprimată în colecțiile de bijuterii realizate din aur de 14 sau 18k și încrustate cu diamante și pietre prețioase într-o varietate cromatică uimitoare. Dacă secretele unei femei se pot lasă îndelung deslușite, o bijuterie atent aleasă relevă o serie de detalii interesante despre personalitatea și preferințele acesteia: de la culorile care o însoțesc zilnic și până la gradul de conformism.

sereny-4

sereny-6

Colecțiile Sereny Diamonds&Jewellery surprind într-o manieră aparte spiritul multicultural, specific arealului creativ, manufactură fără cusur și calitatea deosebită a lucrăturii transformând fiecare piesă într-o operă de artă purtabilă. Tendințele internaționale, design-ul unic și accesibilitatea își dau întâlnire în colecții de bijuterii care mizează pe o reinterpretare modernă a unor podoabe clasice – de la inelele de logodnă Solitaire care dezvăluie strălucirea celor mai frumoase diamante și până la cerceii discreți, prinși cu șurub la bază lobului urechii sau brățările Tennis – sau pe elemente stilizate și detalii spectaculoase, menite să atragă atenția chiar și celor mai exigente adepte ale modei: pandante, brățări și cercei cu elemente florale stilizate, inele din aur cu diamante ce surprind prin formele organice și prin modalitatea inedită de îmbinare, seturi de bijuterii cu o ornamentică de excepție etc.

Sereny Diamonds&Jewellery oferă de asemenea clienților serviciul de personalizare a bijuteriilor, prin gravarea acestora, precum și de realizare a unor modele la comandă.

www.sereny.ro

sereny-2

sereny-5