Louis Vuitton a deschis primul său restaurant în Statele Unite. Le Café Louis Vuitton va fi situat la etajul al patrulea al locației mărcii de la 6 East 57th Street din New York, într-un spațiu asemănător unei biblioteci. Pentru deschidere, casa de modă de lux a încheiat un parteneriat cu restauratorul Stephen Starr și grupul său Starr Restaurants, care administrează aproape 40 de proprietăți în Statele Unite.
La conducerea bucătăriei se va afla bucătarul-șef executiv Christophe Bellanca, care a primit o stea Michelin pentru restaurantul său francez Essential by Christophe. Lui i se alătură șefa executivă de patiserie Mary George, care provine de la Daniel Boulud’s Daniel. Cei doi au lucrat cu Starr și cu bucătarii Arnaud Donckele și Maxime Frédéric, care administrează restaurantul din St. Tropez al Louis Vuitton la elaborarea meniului.
Mai multe produse Louis Vuitton fac parte din meniu: Există o vafă crocantă cu monogramă, acoperită fie cu caviar și crème fraîche, fie cu tzatziki. Aceeași monogramă se găsește și pe ravioli de flori cu spanac, fontina, taleggio și trufe negre. Puteți mânca salata de crab „Louis” sau Le Croque „Louis Paris”, cu șuncă albă, Comté și mai multe trufe negre. Printre mâncărurile mai consistente se numără bibanul negru cu bulion de scoici, sufleu de scoici cu caviar Ossetra auriu și beurre blanc de șampanie și un hamburger creat de marcă – Le Burger „1898”, cu carne de vită, brânză cheddar de Vermont și toate garniturile.
George, între timp, a pregătit trei tipuri diferite deserturi: vanilie (cu gem de lapte caramelizat și croustillants de migdale), alune (cu praline și sare de mare) și ciocolată (cu cremeux 70% ciocolată și ganache de ciocolată). „Scopul meu este să creez o experiență de neuitat, în care fiecare desert devine o amintire personală pentru fiecare oaspete”, a spus ea într-o declarație. „Îmi imaginez cafeneaua noastră ca un loc în care clienții găsesc bucurie și conexiune prin meniul nostru și pleacă cu o impresie unică și de durată.” Există, de asemenea, o tartă cu pere caramelizate cu polenta prăjită și o înghețată soft-serve cu struguri, praline de floarea soarelui și brioche caramelizat.