Just Cavalli a pornit revoluția stilului!

Scris de Luxury
Publicat la data de: 31-01-2014

în: News & Features

JUST_FW_2014_cat_INTERNO_web2_02
Se poartă stilul rebel și revoluționar! Jandarmi, pancarte, manifeste, portavoci și steaguri – toate aceste elemente sunt prezente în campania de toamnă-iarnă, Just Cavalli. Inspirată de o călătorie a designerului Roberto Cavalli în Bhutan, colecția a fost adusă în actualitate în „decorul” unei Europe care în ultimii ani a fost „măcinată” de proteste și manifestații stradale.

Fotografiată pe străzile Barcelonei de către celebrul Giampaolo Sgura, colecția pune accent pe stilul nonconformist al tinerilor care fac combinații inedite de culori și imprimeuri, într-un oraș care radiază de energie și viață. Intitulată „Just Love”, colecția a primit o „infuzie” de nuanțe electrice, animal print și motive orientale. Culorile vibrante au fost ingenios combinate cu motivele tradiționale ale tigrului și dragonului, iar print-uri buthaneze au fost imprimate pe rochii și tricouri, într-un mix exotic și, totodată, urban. Haine parka supradimensionate au fost suprapuse peste fuste scurte plisate, iar pantalonii colanți au fost combinați cu rochii-tunică și pulovere XXL cu detalii din blană și motive etnice. Rochiile de seară au fost îmbogățite cu coliere lungi, din mătase, asemănătoare cu cele purtate de nobilii din Bhutan, iar gențile structurate au fost înlocuite cu saci hippie.

Colecția Just Cavalli este disponibilă în magazinul Sport/Couture, din Băneasa Shopping City, care pune la dispoziția consumatorilor de modă look-uri de runway.

Galerie Foto