Descoperă atelierele de gătit COOK & GO

Scris de Luxury
Publicat la data de: 26-11-2021

în: Art & Design

COOK & GO

Atelierele COOK & GO sunt croite special pentru amatori sau pasionați de gastronomie, ce își doresc să se perfecționeze sau să învețe tehnici noi de gătit ancorate pe rețete îndrăznețe, într-un mediu prietenos și vesel, alături de cel mai priceput bucătar, chef Daniel Wendorf, și echipa sa.

Atelierele de gătit COOK & GO by KUXA te învață cum să prepari ca un adevărat profesionist cele mai delicioase rețete din bucătăria internațională – dar cum funcționează?

Conceptul atelierului constă în trei pași simpli și ingenioși:

1. Îți alegi meniul, data, ora și numărul de porții
Este foarte simplu. În primul rând, trebuie să alegi preparatul pe care dorești să-l înveți, să îl perfecționezi sau, pur și simplu, cel de care ți-e poftă. În fiecare lună, noi vom propune preparate delicioase și îndrăznețe din bucătăria internațională.

2. Vii la noi și gătești preparatele alese, stația de gătit fiind utilată cu toate ingredientele
Nu trebuie să îți faci griji legate de lista de cumpărături ori de pregătirea ingredientelor necesare pentru rețetă. Stația de gătit te așteaptă deja configurată pentru ca tu să poți începe să gătești alături de chef-ul
nostru experimentat, care te va ghida pas cu pas în fiecare etapă.

3. Pleci acasă cu know-how-ul necesar și o porție extra (dacă optezi pentru ea)
La final, tot ce îți rămâne de făcut este să te bucuri de preparatul gătit de tine, pe care noi îl vom împacheta special pentru a te putea bucura de acesta acasă, împreună cu familia ori cu prietenii.

Chef Daniel Wendorf este un personaj fascinant și extrem de dedicat artei culinare, cu o experiență în industrie adunată în peste 20 de ani. Viziunea lui pentru fiecare eveniment este de a oferi o experiență impecabilă, unică și inedită. Cu un simț al umorului bine dezvoltat, reușește să facă din fiecare eveniment unul deosebit, atelierele fiind susținute în limbile engleză, germană și română.

Atelierele COOK & GO îți oferă oportunitatea de a te exprima prin gătit. Creativitatea stă la mâna ta și, împreună cu un bucătar de excepție, îți poți aduce arta la tine acasă.

Ai ocazia de a găti feluri de mâncare deosebite, fără griji suplimentare legate de lista de cumpărături ori de pregătirea ingredientelor necesare pentru rețetă, stația de gătit fiind deja configurată pentru meniul ales. Fiecare atelier durează aproximativ o oră și jumătate, timp în care înveți să prepari, sub îndrumarea atentă a bucătarului, un meniu complet.

Meniurile noastre sunt concepute astfel încât transportul și încălzirea să nu modifice gustul sau consistența preparatelor.

Învață arta culinară alături de chef Daniel Wendorf la COOK & GO, într-o bucătărie modernă semnată KUXA, ce îți va deschide cu siguranță dorința de a învăța mai multe despre arta culinară și nu numai.

Dacă ești neinspirat când vine vorba de cadouri și îți dorești să oferi mai mult decât un obiect, atunci poți opta pentru un voucher cadou.

Tot ce ți-a rămas de făcut este să alegi rețeta preferată, numărul de porții, data și ora! Scanează QR codul și rezervați-vă locul la atelierul preferat COOK & GO!