Peek & Cloppenburg deschide primul magazin din Piteşti

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 26-04-2024

în: It happened

Peek & Cloppenburg

Orașul Pitești a fost martorul unei inaugurări spectaculoase odată cu deschiderea celui mai nou mall din județul Argeș, care a devenit gazda primului magazin Peek & Cloppenburg din oraş, marcând astfel debutul retailerului în această zonă și al unsprezecelea din întreaga Românie.

În acest weekend, P&C sărbătorește marea deschidere în stilul său caracteristic, oferind clienților o experiență de neuitat. Muzică live, lounge-uri de beauty, dulciuri și băuturi răcoritoare sunt doar câteva dintre atracțiile care îi așteaptă pe vizitatori. Cu un discount special de 20% la produsul preferat, cei prezenți sunt încurajați să exploreze și să se bucure de tot ceea ce oferă noul magazin.

Cu prezență în 16 țări și o experiență vastă în industria modei, Peek & Cloppenburg aduce în Argeș un concept de shopping inovator. Magazinul de 1800 de metri pătrați din Argeș Mall găzduiește peste 100 de branduri de top, oferind clienților o gamă diversă de opțiuni pentru fiecare stil și ocazie.

Un aspect deosebit îl reprezintă noul concept de organizare a secțiunii pentru femei, realizat pentru a facilita căutarea și inspirația. Diviziile Women Young Fashion, Women Contemporary și Women Modern Timeless oferă o orientare clară și inspirație pentru alcătuirea unei ținute reprezentative.

Peek & Cloppenburg

Peek & Cloppenburg își continuă expansiunea pe piețele existente, însă nu uită să exploreze și noi oportunități în Europa de Est. Aici, în Piteşti, clienții sunt invitați să experimenteze o atmosferă deosebită, unde găsesc colecții premium de la branduri de renume, precum Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Polo Ralph Lauren și altele, alături de branduri exclusive P&C.

Cu o viziune orientată spre confortul și satisfacția clienților, noul magazin Peek & Cloppenburg promite o experiență de shopping memorabilă. Fie că sunt în căutarea unui outfit casual sau a unei ținute elegante pentru o ocazie specială, clienții sunt încurajați să exploreze și să se inspire din selecția variată de produse.

În concluzie, deschiderea primului magazin Peek & Cloppenburg în Piteşti aduce o nouă dimensiune în experiența de shopping a locuitorilor din Argeș, oferindu-le acces la cele mai recente tendințe și branduri de top într-un cadru modern și prietenos.