Murmur lansează linia Essentials

Scris de Luxury
Publicat la data de: 22-07-2016

în: News

Murmur Essentials este noua linie permanentă de piese vestimentare esențiale, ce integrează perfect ADN-ul Murmur în ținute mai simple și mai accesibile, care păstrează feminitatea caracteristică. Piesele sunt concepute pentru a putea fi purtate în orice moment, fie în timpul zilei la birou, fie seara la o cină sau la un cocktail party.

Deși au elemente îndrăznețe, precum detalii de lenjerie integrate în piese ready-to-wear, perforații, închideri cu moș și babă, majoritatea sunt detașabile, oferind purtătoarei alegerea de a adapta produsul în funcție de împrejurare.

Torn-dress

Linia cuprinde piese cu un design recunoscut Murmur la care s-au făcut noi upgrade-uri, de la material, până la elementele de detaliu și fitting, însă și modele noi. Astfel, este inclusă o gamă largă de produse, precum topuri ușor transparente din bumbac cu detalii stilizate de portjartier, rochii bodycon perforate în laser, colanți și fuste cu detalii bondage sau cu închidere cu moș și babă și tricourile corozive deja emblematice, care descoperă pielea din ce în ce mai mult pe măsură ce sunt purtate.

,,Am ales ca în catalogul colecției Essentials să prezint piesele separat, și nu în ținute întregi, pentru a accentua adaptabilitatea și versatilitatea colecției. Fiecare clientă este liberă să integreze piesele Murmur în propria garderobă și să le combine astfel încât să se potrivească perfect cu stilul ei. Modelele noastre de bază au fost upgradate ca fitting și ca material. Mi-am dorit să avem materiale mai mature, ușor de purtat, dar ceva mai elegante decât un simplu tricot. În plus, le-am ales cu gândul că trebuie să fie comode, să se simtă bine pe piele și să arate bine pe corp, punându-l în evidență.

Cred că femeile sunt din ce în ce mai active și acest lucru le lasă mai puțin timp la dispoziție, așa că de multe ori sunt nevoite să plece de la muncă direct la un cocktail sau o întâlnire. Piesele Murmur Essentials te salvează atunci când nu știi ce să porți sau cum să te îmbraci pentru o anumită ocazie. Sunt simple, însă au tot timpul un element surprinzător de senzual”, spune Andreea Bădală, designerul Murmur.

Snap-long-dress

Linia Murmur Essentials este acum disponibilă pe tot parcursul anului în showroom-ul Murmur din strada Icoanei, nr. 75A, București, online pe www.murmurstore.com și în magazinul Victoria 46 din Băneasa Shopping City.

Murmur a fost lansat în anul 2011 ca un concept unic de prêt-à-porter cu influențe retro, care integrează elemente surprinzătoare de lenjerie, adaptate într-un mod inovativ și feminin în piese purtabile, de zi sau seară. Încă de la început, brandul s-a bucurat de atenția presei internaționale, piesele Murmur apărând în publicații ca Vogue UK, India, Olanda și Spania, Elle UK, Paper și Brides Magazine.

Vedete consacrate precum Katy Perry, Madonna, Kylie Jenner, Beyoncé, Lady Gaga și Britney Spears au ales să poarte produse Murmur pentru proiecte renumite sau în cadrul aparițiilor publice. Pe plan internațional, piesele Murmur pot fi găsite în magazine selecționate din principalele orașe ale lumii, începând cu Paris, München, Amsterdam, Moscova și până în Dubai, Tokyo, New York sau Los Angeles.

 

Fold-top Fold-sleeve-dress 2in1suspender-leggingsshort