Teilor Exceptional Stones

Scris de Luxury
Publicat la data de: 16-08-2016

în: Jewels

Teilor

Teilor

Bijuterii ce te poartă în jurul lumii

Dacă ar fi să compunem cel mai cuprinzător și, totodată, cel mai mic atlas al lumii noastre, creația bijutieră ne-ar salva cu siguranță, maiestatea naturii vibrând din scintilația pietrelor cu cea mai tulburătoare frumusețe, în timp ce fascinația culturilor stă captată în măiestria celor mai rafinate motive. Așa cum ne amintește noua colecție Teilor Exceptional Stones. 

Ca spectrul celor mai frumoase podoabe să ne capteze cu fidelitate zările în caleidoscopul lor, am culege perle tahitiene, diamante, safire, smaralde sau rubine, turmalină verde, topaz London Blue, piatra lunii, ochiul de tigru, kunzit, opal, acvamarin, lapis, granat, agat ori onix, paletă inspirat aleasă de Teilor în creație tocmai ca tablou viu al paradisului ascuns în emoția degetelor plimbate pe o hartă. 

Și cum bogăția unei sălbăticii edenice impune armonii cu o splendoare egalată prin creație umană, colecția Teilor Exceptional Stones dăruiește, în serii limitate, o culegere a celor mai spectaculoase tehnici artizanale, onorate în cele mai fascinante regiuni culturale. 

3

În căutarea splendorii din natură, tradiții și spiritualitate, Teilor se oprește asupra expresivității tonurilor profunde de albastru regal și violet ale tanzanitului, comoară descoperită recent în nordul Tanzaniei de către un membru al tribului Maasai.

Simbol peste secole pentru eleganța și grația feminină, artiștii Teilor aduc cerceilor chandelier o nouă personalitate, evidențiindu-le strălucirea perenă într-un impuls contemporan pentru jocul de lumini și umbre hașurat în transparențe, broderii și suprapuneri. 

În același timp, urmând sensibilitatea celor mai prețuite tradiții, prin motivul animalier, Teilor se întoarce spre magnetismul totemurilor ca primă oglindă a sacralității încă din vremuri mitice. 

Bijuteriile sunt disponibile în rețeaua de magazine Teilor, dar și online, pe www.teilor.ro.

Diamantenegre DSC_3033 DSC_4832a dsc_9795