Rolls-Royce Horology Phantom, un omagiu pentru industria orologeriei

Scris de Luxury
Publicat la data de: 30-10-2019

în: Auto

Producătorul de lux Rolls-Royce a lansat un model Phantom bespoke creat cu ajutorul sugestiilor primite de la maeștrii orologi din faimoasa regiune La Chaux-de-Fonds din Switzerland.

Designerii Rolls-Royce au mers în Elveția pentru a învăța mai multe despre complexitatea și mecanismele realizării ceasurilor recunoscute pentru calitate la nivel global.

„Designerii noștri Bespoke traduc cu măiestrie gusturile globale în opere de artă, trecând dincolo de convențiile auto pentru a redefini posibilitățile măiestriei de lux”, a declarat Torsten Müller-Ötvös, CEO-ul Rolls-Royce.

Exteriorul Horology Phantom este vopsit în două nuanțe: Gunmetal pentru partea inferioară și negru pentru zona superioară, ambele cu elemente de detaliu aurii și argintii pentru un contrast cât mai vizibil. Emblema Spirit of Ecstasy de pe capota mașinii este îmbrăcată în aur de 24 de carate.

În interiorul mașinii este amenajată cea mai mare galerie încrustată pentru un model Phantom, fiind realizată din oțel inoxidabil și aur. În galerie este reprodus în mod schematic mecanismul unui ceas.

Energy Expo 10-13 octombrie