Geanta Pepita Rimowa x Porsche te trimite cu gândul la călătorie

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 11-04-2022

în: News

Rimowa

În ultimii câțiva ani, am văzut o mulțime de colaborări surprinzătoare de la Rimowa. Recent producătorul de valize de lux a făcut echipă cu Porsche pentru o valiză de colecție în ediție limitată. Inspirată de cea mai cunoscută mașină sport din toate timpurile, prima generație a Porsche 911, valiza Rimowa x Porsche Pepita este realizată din aluminiul canelat semnătura Rimowa și are atașate curele din piele neagră, țesătură Pepita accentuată cu detalii lucioase.

Rimowa

Conceput pentru a se potrivi în portbagajul din față al tuturor modelelor Porsche 911, acest accesoriu celebrează moștenirea designului ambelor mărci. Valiza Rimowa x Porsche Pepita este o piesă ideală atât pentru colecționari, cât și pentru pasionații de design.

„Suntem încântați să vedem că această colaborare importantă aduce împreună două mărci germane legendare. Parteneriatul nostru celebrează calitatea de neegalat a designului german, deoarece amândoi ne-am turnat experiența într-o piesă unică”, a declarat Emelie De Vitis, director de marketing la Rimowa.

Limitată la doar 911 bucăți, piesa emblematică are un preț de 2.250 euro și va fi disponibilă începând cu 21 aprilie în anumite magazine Rimowa și dealeri Porsche din întreaga lume și online la Porsche.

Energy Expo 10-13 octombrie