G-77: Sky Master, cel mai scump birou pe roți din lume

Scris de Luxury
Publicat la data de: 02-10-2019

în: News

Lexani Automotive a revenit cu un model de mașină personalizată ce atinge un nou nivel în privința designului de lux.

Compania a luat o camionetă Ford F-550 pe care a transformat-o într-un adevărat „birou pe roți”. Modelul modificat are o lungime de peste zece metri și costă un milion de dolari. La exterior s-a optat pentru o caroserie neagră, pentru un plus de eleganță. Însă opulența și accesoriile de lux sunt descoperite abia în interiorul masiv al extravagantei mașini.

Înăuntru, prima impresie se compară cu cea experimentată atunci când pășești într-un avion privat. O serie de elemente sunt placate cu aur de 24 de carate.

Modelul G-77 are șase scaune personalizabile care sunt îmbrăcate în piele, cu opțiunea de încălzire și masaj. Inserțiile din interior sunt realizate din lemn și bronz, iar punctul de atracție îl reprezintă un sistem audio home theater marca Bose și un televizor curbat Ultra HD, care poate fi mascat în spatele peretelui. Cabina mai are suficient loc pentru a găzdui o mică bucătărie, o baie, dar și un spațiu VIP unde se pot ține ședințe de afaceri. Acest spațiu poate fi folosit alternativ și ca loc de relaxare.

Lexani Automotive a mai realizat în trecut o dubă Mercedes Sprinter personalizată cu elemente din aur de 24 de carate și un Cadillac Escalade cu spațiu pentru vizionat filme și bar.

Energy Expo 10-13 octombrie