Noua colaborare Balmain îți va învălui casa într-un parfum uimitor

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 07-02-2022

în: News

Balmain

Ce poate fi mai relaxant decât aerul parfumat din locuința ta? Balmain colaborează cu Trudon pentru lansarea unei lumânări parfumate. Este o versiune nouă a celei mai vândute ediții Ernesto a lui Trudon și va fi disponibilă în cantități limitate.

Balmain

Dezvoltat de directorul de creație al casei de modă de lux, Olivier Rousteing, în parteneriat cu parfumierul casei de parfumuri Robertet, Emilie Bouge, noul parfum al lumânării prezintă note de lemn de cedru Atlas, praf de pușcă și trabuc, combinate cu note florale și feminine.

Lumânarea vine ambalată într-un recipient unic de sticlă care este împodobit cu folie aurie și un finisaj interior cu lac roșu. Decantorul prezintă, de asemenea, sigle din folie de aur atât ale casei Balmain, cât și ale casei Trudon, pe partea superioară și pe părțile laterale ale ambalajului.

„De ani de zile, m-am bazat pe lumânarea Trudon Ernesto pentru a crea starea de spirit și parfumul perfect atât pentru casa mea, cât și pentru atelier. De fapt, este o parte definitorie din povestea originii multor dintre modelele mele. De aceea am expus această lumânare într-un loc vizibil din magazinul Balmain din Paris, pe rue Saint Honoré, încă de la deschidere”, a declarat, Rousteing.

Remarcând în mod similar, regizorul Trudon, Julien Pruvost, a spus: „Ne-am gândit să aducem o aromă feminină tipică lumii în care trăiește Olivier. Nota a fost modificată pentru a putea include aroma de trandafir. Vedeți apărând acest personaj aproape militant, dar feminin.”

Balmain

Ediția specială Balmain a lumânării Trudon are un preț de 180 de dolari și este acum disponibilă online, precum și în magazinele brandurile.