Dior a lansat o colecție dedicată pasionaților de sporturi de iarnă

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 18-10-2022

în: Fashion

Dior

Pârtiile înzăpezite ar putea să nu fie pregătite pentru noua colecție de schi Dior. După ce în 2020 brandul de lux a colaborat cu trei companii de echipamente de iarnă pentru a crea prima sa colecție de haine de schi pentru bărbați, anul acesta Dior și-a unit forțele cu același trio, dar această ediție aduce elementele de culoare și performanță la un nivel superior.

Dior

Noua colecție, care cuprinde 79 de piese, a fost concepută de Kim Jones și include armuri, căști și măști de schi realizate în colaborare cu compania suedeză POC. De asemenea, sunt disponibile o varietate de jachete, pantaloni și costume de schi pentru bărbați, concepute în parteneriat cu specialistul alpin japonez Descente. Jones a colaborat și cu marca elvețiană Ak Ski pentru a realiza și o varietate de snowboard-uri grafice.

Dior

Colecția capsulă continuă aventura brandului în îmbrăcămintea sport și pune accent pe performanță. Aceste detalii pot fi observate cel mai mult în articole precum pulovere cu fermoar și cu guler înalt, realizate dintr-un material de lână tehnică care asigură căldură și durabilitate.Pantalonii de schi sunt confecționați dintr-un material de pânză impermeabil, rezistent la vânt. Cizmele de drumeție fabricate în Italia poartă, de asemenea, o plasă tehnică, cu tălpi de cauciuc conturate unic pentru drumeții ușoare prin zăpadă.

Dior

Ochelarii de schi sunt disponibili într-o gamă vastă de culori, inclusiv negru și galben, ecru și gri, precum și roz și galben. Eșarfele cu motiv fair-isle realizate dintr-un amestec de mătase poartă, de asemenea, sigla Dior, împreună cu un imprimeu clasic jacquard care stârnește nostalgia stațiunii de schi din anii ’80. Mănuși de schi, bentițe din amestec de lână, bonete și căști cu sisteme de ventilație reglabile completează colecția.

Cu toate acestea, cea mai costisitoare piesă este un snowboard de 7.200 de dolari. Placa exclusivistă, realizată în parteneriat cu AK Ski, este o interpretare mai largă și mai colorată a primului efort al duo-ului. Aceasta este înfrumusețată cu semnul distinctiv al noii colecții Dior Ski Capsule, semnătura CD Diamond Dior și este accentuată cu o inserție metalică care îi conferă o senzație texturată. Placa are, de asemenea, o formă clasică de coadă de pește, îndrăgită de snowboarderii pasionați.

Noua colecție Dior Men’s Ski este disponibilă online, iar prețurile variază între 490 de dolari și 7.200 de dolari.