Colecția Cellini strălucește în culori efervescente

Scris de Ruxandra Tudor
Publicat la data de: 16-10-2019

în: Jewels

O nouă colecție de bijuterii înnobilează selecția Cellini cu o explozie de culoare și energie. Bijuteriile Carezze sunt o declarație entuziastă de bucurie, optimism și culoare.

Regăsim în designul acestor piese extraordinare conceptul „vita bella”, o abordare ancorată în prezent, cel mai palpabil timp posibil.Viziunea Carezze urmărește crearea de bijuterii pentru femeile care doresc un look sofisticat, care exprimă atracție pentru modă, dar care păstrează lejeritatea stilului casual. Sunt bijuteriile iubirii. Bijuteriile femeilor care visează și care iubesc ritmul vieții. Mult, cu pasiune, la nebunie.

Design minimalist și cool

De la forme minimaliste, dar foarte cool, la elemente florale delicate, bijuteriile Carezze au fost create special pentru a pune în valoare personalitatea femeii moderne, cu poftă de viață și spirit liber. Inspirate din diversitatea stilului urban, creațiile Carezze sunt pline de energie și elimină monotonia cotidianului printr-un adevărat curcubeu de modele și culori strălucitoare. Puterea bijuteriilor Carezze stă în versatilitatea lor aproape nesfârșită, cu o varietate de piese unice și contemporane care permit conturarea propriului stil și exprimarea propriei personalități.

 

Materiale prețioase și explozie de culoare

Bijuteriile Carezze sunt realizate din argint, iar designul acestora pune în valoare o selecție excelentă de pietre nanogem colorate, având prețuri accesibile. Sunt piese perfecte pentru vară și vacanță, când ne dorim o atmosferă relaxată, prietenoasă și plină de viață. Dacă vă gândiți la un cadou inspirat, Cellini este destinația unde veți putea alege o piesă Carezze perfect acordată la ritmul vieții și îmbogățită cu vibrația culorilor aprinse, ca o premoniție optimistă a unei veri imposibil de uitat.

Destinația cu tradiție

Cellini a construit de-a lungul timpului o rețea solidă de magazine de bijuterii și ceasuri. Reputația de lider de piață în distribuția și comercializarea produselor de lux s-a născut firesc, ca urmare a dorinței de a oferi produse de calitate ale unor branduri prestigioase de bijuterii și ceasuri.

Bijuteriile Carezze sunt disponibile în magazinele Cellini și online pe www.cellini.ro.