Aripile visurilor tale

Scris de Luxury
Publicat la data de: 28-10-2014

în: Aviație

ext.CL300'

 

Cu un Hawker 900XP, un Challenger 300 și un elicopter EC155 B1, cu manageri capabili să conducă o companie către victorie în orice competiție, InterAviation Charter este noua stea a aviației business, gata să opereze zboruri de tip charter de la baza sa de pe aeroportul Aurel Vlaicu din Băneasa, atât pentru afaceri, cât și pentru clienții de lux.

InterAviation este o companie aeriană mică, dar, asemenea esențelor nobile, fiecare „strop” și parte componentă a sa reprezintă un adevărat nucleu concentrat de măiestrie, siguranță și calitate a serviciilor din călătoriile charter. Un nucleu mic, un nucleu românesc, un nucleu al chintesenței aviației românești, InterAviation este hotărâtă să urmeze o rată pozitivă de urcare în topul aviației business. Având în portofoliu o echipă de piloți cu o senzațională reputație în ceea ce privește siguranța conferită în timpul zborului, dar și cu o echipă dornică de a se afirma în orice fel de competiție, InterAviation și-a asumat intenția de a oferi servicii excelente în această atât de exclusivă industrie.

Imaginea, confortul, calitatea serviciilor și siguranța sunt aspecte prioritare pentru InterAviation, având în vedere faptul că satisfacția clienților noștri este pe primul loc pentru noi. Apreciem alegerea ta de a călători la bordul aeronavelor noastre și îți vom demonstra acest lucru prin șarm, discreție și prin cea mai rentabilă călătorie către destinația dorită, în condiții de siguranță absolută și confort pe care doar business-jet-urile le pot oferi. Prin programele noastre flexibile de zbor, procedurile discrete de check-in, separate, în terminalele GA și saloanele VIP, ne asigurăm cele mai înalte standarde de calitate, precum și siguranța și profitabilitatea noastră, dar mai ales ale clienților noștri.

Există două elemente principale de îngrijorare atunci când vine vorba de siguranța pasagerilor – aeronava charter și echipajul său. Din punct de vedere tehnic, aeronavele noastre moderne sunt menținute la standarde de calitate europene, iar experiența echipajelor noastre speciale îndeplinește cele mai înalte standarde europene de siguranță și profesionalism. 

int.1

 

Noul nostru Hawker 900XP se alătură unei liste privilegiate de foarte puține avioane private noi, destinate zborurilor charter de pe Aeroportul Băneasa. Exponent de seamă al noii generații de business-jet-uri mid-size, Hawker 900XP este ideal pentru oamenii de afaceri, oficialii guvernamentali sau familiile care doresc să călătorească în Orientul Mijlociu, Europa, Rusia și regiunea CSI sau către paradisurile atlantice precum Caraibe, Antile sau Insulele Canare. Grație cabinei spațioase, celor opt locuri pentru pasageri și confortului oferit pe parcursul zborurilor lungi, Hawker 900XP vă permite minimizarea timpului, neplăcerilor și cheltuielilor călătoriei, maximizând, totodată, potențialul dumneavoastră pentru succes.

EC155 este un elicopter mediu multi-misiune din prima linie a tehnologiei și eficacității zborurilor civile, grație angajamentului Eurocopter în ceea ce privește inovația și calitatea. EC155 B1 este dotat cu o elice cu cinci pale și cap rotor Spheriflex cu un nivel de vibrații extrem de redus și cu celebrul rotor de coadă Fenestron Eurocopter, unul dintre cele mai silențioase de pe piață. De fapt, elicopterul are o funcționare atât de liniștită încât pasagerii săi se simt ca atunci când se deplasează într-un business-jet. Cele două cuvinte care definesc cel mai bine modelul EC155 B1 sunt „versatilitate” și „confort”, iar argumentele în acest sens sunt: scaunele de piele, upgrade-urile executive din cabină, sentimentul unic de stil și bun-gust, spațiul amplu pentru bagaje și accesul în cabină prin ambele părți laterale.

InterAviation oferă chartere ad-hoc și servicii de transport aerian la cerere, reacționând eficient la dinamismul ce înconjoară piața aviației business.

 

Galerie Foto