Rose Dior Couture: cel mai frumos trandafir pentru Ziua Îndrăgostiților

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 11-02-2022

în: Jewels

Rose Dior Couture

Când vine vorba de Ziua Îndrăgostiților, trandafirul este cea mai bună modalitate de a-ți exprima iubirea jumătatea ta. Trandafirul, pe care Monsieur Dior l-a numit Regina Florilor, este imortalizat și se alătură grădinii de bijuterii a brandului prin Rose Dior Couture.

Cea mai recentă iterație a florii a fost conceptualizată de Victoire de Castellane, directorul artistic al Dior Joaillerie, pentru colecția de bijuterii rafinate a brandului de lux. Inspirată de boboci de trandafir, noua linie „combină promisiunea unui boboc gata să înflorească cu delicatețea unei flori de țesătură”. Colecția este compusă din nouă piese rafinate care se întinde de la inele la cercei și chiar coliere.

Rose Dior Couture

Nepretențioase, simple, dar în același timp sofisticate, acesta este etosul de design al lui de Castellane și este transpus în mod adecvat în linia Rose Dior Couture. Motivul principal vine sub forma unui mugure înfloritor, cu petalele de trandafir înfășurate în jurul diamantului din centru. Alte modele prezintă petalele împodobite cu mai multe diamante.

Trandafirul a fost întotdeauna o sursă de inspirație pe casa Dior. Există, totuși, un sens mai profund pentru Rose Dior Couture. Floarea care se află la mijlocul procesului de înflorire reprezintă dragoste și afecțiune continuă care nu se ofilesc – o declarație subtilă a afecțiunii tale profunde pentru jumătatea ta și o promisiune a momentelor de bucurie care vor urma.

Rose Dior Couture

Noua colecție de bijuterii Rose Dior Couture este este versatilă, fiind ideală pentru completarea colecției de bijuterii a oricărei femei