Trend Report – Childhood Universe

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 29-09-2022

în: Fashion

Matching sets

Vara începe cu luna dedicată copilăriei, dar mai ales copiilor. Și cum industria modei este incluzivă și întâmpină pe toată lumea deopotrivă, moda pentru copii a devenit foarte populară în zilele noastre. Celor mici le place la fel de mult ca și adulților să poarte haine stilate și în tendințe. Însă moda pentru copii poate fi, de asemenea, dificilă, deoarece trebuie să fie confortabilă și inteligentă în același timp. Fie că este vorba despre o petrecere, o întâlnire la locul de joacă sau un eveniment școlar, copiii vor fi întotdeauna îmbrăcați după cele mai recente tendințe în modă, iar alegerea părinților contează foarte mult și joacă un rol important în definirea simțului stilistic al copiilor lor.

În această vară, confortul va fi prioritizat și există o multitudine de stiluri și tendințe care vă vor face, pe tine și pe copilul tău, entuziasmați și dornici de cumpărături! Trendurile în materie de îmbrăcăminte pentru copii din acest an sunt cool, vesele și îndeamnă la distracție. Așteptați-vă să vedeți elemente de bază, ușor de purtat, în culori aprinse, printuri joviale, dar și modele preluate de la adulți. Însă înainte de a te decide asupra a ceea ce va purta cel mic în acest sezon, iată care sunt cele mai populare tendințe de modă pentru copii.

Colorful prints
Imprimeurile sunt o modalitate excelentă de a înveseli o ținută, precum și de a exprima interesele și identitatea copilului tău. O mulțime de branduri, precum Versace, Stella McCartney sau Kenzo, au modele uimitoare cu o varietate de imprimeuri. De exemplu, există diferite modele de animale, alimente, flori și așa mai departe, astfel încât fiecare copil să găsească cu ușurință ceva care să-i placă.

Galerie Foto

Oversize
Aceasta este o tendință confortabilă, super-ușoară și pe care copilul tău o va iubi! Însă spre deosebire de sezoanele precedente, supradimensionarea este oarecum restrânsă, iar volumul este accentuat. Designerii vorbesc despre detalii, adică despre alegerea unui anumit element al modelului și utilizarea acestei tehnologii în mod specific la nivelul acestuia. Prin urmare, în vara lui 2022, hanoracele supradimensionate și tricourile cu mâneci mari vor fi văzute des. Puteți găsi astfel de stiluri la branduri precum GAP, care întruchipează aspectul luminos al paletei de culori a acestui sezon.

Galerie Foto

Sporty style
Unul dintre trendurile pe care le vom întâlni foarte des în această vară este cel sport. Sporty style se prezintă ca un mix minunat între casual, urban și sportiv. Acesta este mai mult un stil decorativ care mizează pe ideea de confort în cadrul tendințelor vestimentare din acest sezon.

Galerie Foto

Matching sets
Iată un alt stil care va fi în vogă în sezonul cald din 2022! Ținutele asortate din două piese sunt cu adevărat fashionable. Pe lângă costumele compuse din pantaloni și sacou, vom întâlni și costume de baie asortate cu jachetă sau pantaloni scurți cu jambiere. Aceste ținute sunt perfecte pentru cei mici, atât pentru o escapadă la plajă, cât și pentru o întâlnire cu prietenii la locul de joacă.

Galerie Foto

Energy Expo 10-13 octombrie