Produse semnate de autor prin DELTA STUDIO

Scris de Luxury
Publicat la data de: 30-09-2014

în: Art & Design

aplomb

 Unul dintre obiectivele Delta Studio este de a promova produse semnate de autori, arhitecți internaționali celebri, și de a le integra inteligent în amenajări deosebite și unice. Pentru noi, atenția pentru proiectele marilor designeri și introducerea lor în piața de profil din România reprezintă ridicarea standardelor și îmbunătățirea gustului pentru frumos.

Misiunea pe care ne-am asumat-o este de a depăși necesitatea unei amenajări interioare pentru a transforma spațiul într-o operă de artă funcțională. Mai mult, ne dorim ca prin obiecte atent selecționate, câștigătoare ale unora dintre cele mai râvnite premii din domeniu, să imprimăm spațiilor personalitate și rafinament. Aceasta nu poate decât să ducă la un sentiment de mândrie pentru cei care le locuiesc.

Însă, nu ajută doar un produs de autor pentru a garanta o amenajare reușită. De multe ori există riscul ca un obiect deosebit să nu fie scos în evidență, să nu fie contextualizat perfect pentru a-și arăta calitățile estetice. Este nevoie de alți autori, arhitecții de interior, pentru o reușită în implementarea lor în spațiul locuit. Delta Studio a dezvoltat un grup de profesioniști din acest domeniu, tineri arhitecți, capabili să armonizeze corect și rapid produse remarcabile ce necesită o responsabilitate sporită.

Colecția Istanbul de la Vitra, semnată de Ross Lovegrove

Istanbul nu este numai orașul în care se respiră cultură, tradiție și senzualitate, ci a fost, de asemenea, sursă de inspirație pentru o gamă completă de obiecte sanitare. Ross Lovegrove a studiat cultura și arhitectura din Istanbul pentru a proiecta un nou concept de baie totală, atât în​​termeni de forme și tehnologie de producție, cât și ca emoție și plăcere. Colecția a câștigat Wallpaper Design Award, precum și premiile Good Design și celebrul Red Dot Design. Gama este caracterizată de un concept organic, inspirat de elemente care provin din lumea naturii. S-au realizat forme futuriste, folosindu-se tehnologii avansate, cu forme rotunjite și elemente unice.

Colecția Mika de la Bigelli, semnată de Karim Rashid

Obiecte ce invită la meditație și relaxare. Puterea naturii se exprimă prin piatra naturală în baia Mika de la Bigelli Marmi. Are o formă esențială, sculptată în marmură. Eleganța pietrei este atrăgătoare în toate timpurile, iar viziunea designerului Karim Rashid transmite plăcerea simplă a unei băi. Liniile căzii și ale lavoarului derivă ușor spre interior, pe fiecare parte, și se adâncesc la mijloc pentru a forma silueta distinctivă a gamei Mika. Un look atemporal, din piatră naturală, ce va adăuga căldură băii pentru mulți ani.

Colecția Spirit de la L’Antic Colonial, semnată de A-cero

Joaquín Torres și studioul Rafael Llamazares au creat un design cu totul nou al băii. A-cero urmează o filozofie de linii verticale și curbe sinuoase, folosite pentru a crea elemente care uimesc. O colecție plină de armonie, inspirată de linii fluide, ce pleacă de la dorința pentru inovație și pasiunea pentru materiale naturale. Spirit este un echilibru perfect între lemn și piatră, linii drepte și curbe, curaj și eleganță.

Colecția Frozen Garden de la Bisazza, semnată de Marcel Wanders

Sub poetica denumire de Frozen Garden, plăcile ceramice din colecția semnată de olandezul Marcel Wanders sunt adevărate piese de artă. Cu forme ce par să încremenească flori sau fulgi de nea, suprafețele îmbrăcate cu aceste plăci devin magice. Poate o fi la mijloc și efectul dat de pelicula de sticlă ce le acoperă, dar jocul de lumini și umbre conferă profunzime și spectacol în orice interior care le adoptă. Și totul e cu atât mai interesant cu cât Frozen Garden este o colecție pe care o poți avea în alb fumuriu sau negru misterios.

Colecția Aplomb de la Foscarini, semnată de Lucidi & Pevere Studio

Numită Aplomb, lustra pandantivă are o suprafață brută, cu un strat transparent ce îi oferă un finisaj neted. Scopul a fost de a realiza o mică lampă suspendată care să exprime o caracteristică de material în sine, în opoziție cu un minimalism impersonal și rece. S-a ales cimentul pentru că este simplu, dar foarte expresiv. În ciuda faptului că este un material semi-fabricat și „neterminat”, Aplomb a reușit să se remarce și să capete personalitate în amenajările interioare.

Colecția Flower Power, semnată de William Brand & Annet van Egmond

Folosind cele mai noi tehnici pentru a reproduce forme senzuale florale din tablă de oțel, Flower Power este un minunat rendez-vous între manual și high-tech. Toate acestea sunt combinate cu picături de sticlă, special proiectate, care evocă ideea de țurțuri.

Colecția Serie T de la Antrax, semnată de Matteo Thun și Antonio Rodriguez

Aceste radiatoare au fost concepute flexibil, „făcute la comandă”, pentru a se potrivi cu nevoile specifice ale diferitelor spații unde se încadrează. De asemenea, îndeplinesc cerințele moderne de economisire a energiei, datorită conținutului de apă extrem de scăzut și performanțelor excelente de încălzire. Au un design minimalist și au obținut celebrele premii Interior Innovation Award și ADI Design Index.

Acestea sunt doar câteva exemple de produse semnate de autor și aflate în portofoliul Delta Studio. Îi așteptăm pe cei care își doresc o amenajare unică să viziteze showroom-urile Delta Studio. Aici vor putea admira aceste obiecte de artă și, de asemenea, vor putea să primească consiliere în materie de design pentru o perfectă asimilare a lor în proiectele de amenajare.

www.deltastudio.ro

 

 

Galerie Foto