Păpușile Barbie Star Wars vor fi lansate pentru 100 de dolari fiecare

Scris de Luxury
Publicat la data de: 03-09-2019

în: News

Două legende au colaborat pentru a lansa un produs unic: Star Wars și Barbie. Astfel, Mattel și Disney și-au unit forțele pentru a lansa păpușile Barbie cu tematica celebrei francize Star Wars, în această toamnă. Colecția include personajele Princess Leia, Darth Vader și R2-D2, fiind un rezultat al lui Mattel care celebrează Star Wars: Episodul IV – A New Hope.

Astfel, versiunea Barbie a personajului Leia Organa arată ultra-chic cu o coafură iconică, o rochie albă curgătoare, cu mâneci lungi până în pământ, cu o crăpătură ce dezvăluie cizmele strâmte până la genunchi.

De asemenea, Darth Vader Barbie poartă costumul negru și strălucitor din filme, detaliile metalice de la guler și talie, ochelarii întunecați și pelerina neagră emblematică completând look-ul cool și “dangerous” al personajului.

Bineînțeles că roboțelul R2-D2 este cel mai simpatic, purtând o fustă cupolă, o jachetă bomber și cizme mai sus de genunchi, peste colanții argintii. Look-ul futurist este desăvârșit de coada de ponei de un albastru vibrant, dar și de detaliul de “ochi-radar” asortat într-un mod cool.

Colecția inspirată de celebrele personale din Star Wars va fi lansată pe 18 noiembrie, dar este disponibilă și pentru precomandă online. Puteți achiziționa fiecare păpușă Barbie Star Wars pentru 100 de dolari.