Primul hotel Veuve Clicquot din lume se va deschide în Australia

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 19-09-2022

în: NewsTravel

Veuve Clicquot

Ospitalitatea a cucerit un vârf cu totul nou! Ne referim la deschiderea primului hotel Veuve Clicquot din Noosa, Australia. Un simbol al luxului, proprietatea este al doilea outlet al mărcii, după lansarea primului în Byron Bay anul trecut.

Situat pe plaja însorită din Noosa, luxosul hotel pop-up Clicquot promite să ofere oaspeților aventuri de lux, mâncare gourmet și o mulțime de pahare de Veuve Clicquot. După ce ajung la locație într-o mașină Tesla, vizitatorii se vor îmbarca într-o călătorie grandioasă.

Veuve Clicquot

Un bucătar privat va găti cele mai bune delicatese și vă va invita să savurați micul dejun lângă piscină. De asemenea, pe lângă preparatele decadente, vă puteți bucura de băuturi nesfârșite, datorită unui barman privat care vă servește gratuit Veuve Clicquot Yellow Label, Rose și Rich.

Veuve Clicquot

Hotelul vă pune la dispoziție și alte experiențe inedite, precum cina în jurul unui șemineu, mese interactive, yoga la răsărit, lecții de surfing și croaziere private pe râu. Hotelul are, de asemenea, un cinematograf intern, un centru spa și, desigur, piscină și plajă în apropiere.

Veuve Clicquot

O odă a durabilității, proprietatea prezintă un angajament față de viața ecologică, care se reflectă și în etosul său de design. Acesta include utilizarea generoasă a cânepei ecologice și a energiei solare în construcția sa, care este finalizată cu accente de design galben și o estetică retro-chic.

Cu pachete care pornesc de la 4.800 de dolari per cameră, hotelul Veuve Clicquot din Noosa este pregătit să vă întâmpine în perioada 3 – 13 noiembrie 2022.