Noua colecție Christian Louboutin este perfectă pentru escapadele de vară

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 08-07-2022

în: Fashion

Christian Louboutin

Pentru a continua seria „Caba” a lui Christian Louboutin, casa de modă și-a anunțat cea mai recentă colecție capsulă, Greekaba. Înfrumusețată cu stiluri emblematice în timp ce își întărește pasiunea pentru călătorii și imprimeuri bogate și vibrante, Christian Louboutin, însoțit de artistul grec Konstantin Kakanias, ne poartă într-o călătorie grecească cu noua colecție. Întruchipând o odisee modernă, aceasta dezvăluie două modele distincte care rivalizează cu pământul și marea Greciei și a fost lansată la timp pentru vacanțele de vară.

Dispunând de nuanțe jucăușe, duo-ul evocă cu delicatețe adevărata natură a pământului grecesc printr-un design complex evidențiat de o serie de motive și desene reprezentând frizele moștenirii grecești în tonuri calde de pământ. O călătorie plină de răsturnări de situație, Caraspikes alb mat – asemănător cu faimoasele case în stilul celor din Santorini – refac stilul emblematic, în timp ce satinul și perlele metalice căptușesc mânerele. Caba va avea, de asemenea, o geantă bucket mai mică, versiunea Loubiphore, și o geantă de umăr încântătoare, versiunea Carasky.

Christian Louboutin

Învăluiți în albastrul Mării Egee, Kakanias și Loubution afișează caba marină cu o căptușeală vie imprimată LoubiEye, concepută pentru a proteja proprietarul împotriva „deochiului.” Satin tubular asemănător Talismanului și perle metalice sunt plasate cu precizie în jurul LoubiEye. Inspirată de nuanțele nemărginite de alb și albastru găsite în insulele grecești, căptușeala genții evocă un albastru bogat, puternic, imprimeu Loubi Odissey, care îi înfățișează eroic pe Louboutin și pe tovarășa lui, domnișoara Tependris. La fel ca și Caba de uscat, Caba de mare va fi lansată în varianta Carasky, iar bucket bag în varianta Loubiphore.

Christian Louboutin

Pentru a încheia călătoria, Christian Louboutin va lansa și o colecție capsulă de pantofi și accesorii pentru femei și bărbați, împărtășind aceeași gamă dinamică de culori, de la tonuri pământii la frumoasele tonuri de albastru ale mării Egee.

O parte din încasările din colecția Greekaba va fi donată către „Together for Children” (TFC), o asociație grecească non-profit care lucrează pentru a oferi sprijin imediat și eficient copiilor, tinerilor adulți cu dizabilități și familiilor lor aflate în nevoie. Intenționând să dezvolte gândirea pozitivă, să inspire creativitatea și să-și dezvolte expresia de sine, platforma creează programe educaționale personalizate pentru copii și pentru cei care vizitează facilitățile.

Energy Expo 10-13 octombrie