Prada lansează cea de-a noua colecție exclusivă Timecapsule NFT

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 31-01-2023

în: Fashion

Prada

Pe 2 februarie, Prada va lansa cea de-a noua ediție a colecției exclusive Timecapsule NFT. Această lansare continuă extinderea brandului de lux în comunitatea Web3, permițând acces la experiențe unice pentru deținătorii săi de NFT. Cea mai recentă colecție este numărul 38 din colecția Timecapsule și este partea a doua dintr-o serie de trei părți, în care sunt prezentate cămăși cu imprimeuri unice realizate de fotograful italian Enzo Ragazzini în anii 1970.

Intitulat „Interferenza Ottica Art Print by Enzo Ragazzini 1975”, articolul vestimentar lansat în luna februarie va prezenta un design din 1975 al lui Ragazzini cu tehnica interferenței optice, folosind dispozitive mecanice din propria sa invenție. Cămașa are imprimat logo-ul emblematic al casei de modă emailat cu „FEBRUARY” pe spatele cămășii. În plus, fiecare cămașă vine însoțită de propriul său NFT, care servește drept invitație de a te alătura comunității exclusive Crypted NFT de la Prada.

Prada

Ca o extensie a anunțului din această lună, Prada își extinde comunitatea Web3 și către cei care au achiziționat un articol din colecția Timecapsule înainte de inițiativa NFT lansată în 2022. Lansată pentru prima dată în decembrie 2019, posesorii colecților Timecapsule își pot revendica acum propriul Timecapsule NFT în sincronizare cu produsul lor fizic existent. Mai multe detalii pot fi găsite pe Prada Crypted Community on Discord.

Prada continuă să ofere oportunități în culise, deoarece oferă membrilor comunității „Prada Crypted” Discord acces la evenimente și experiențe unice. Luna trecută posesori ai NFT-urilor brandului de lux au fost găzduiți la Milano pentru o experiență exclusivă, care a inclus și o invitație la prezentarea de modă Prada Menswear toamnă/iarnă 2023. Încă o dată, casa de modă oferă unui titular NFT șansa de a se bucura de o experiență de neegalat la show-ul de modă Prada Womenswear toamnă/iarnă 2023, care va avea loc pe 23 februarie.