Louis Vuitton dezvăluie Coeur Battant, un nou parfum floral pentru femei

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 06-09-2019

în: Beauty News

Louis Vuitton a devenit un brand reputat atunci când vine vorba de parfumuri de lux. După ce, de-a lungul timpului, au lansat esențe fermecătoare, LV vine cu o noutate: fascinanta esență florală Coeur Battant.

Conceput și desăvârșit în atelierul creativ al parfumierului Jacques Cavallier Belletrud, în Grasse, parfumul este inspirat de prospețimea câmpurilor de flori și de mireasma caldă a verii. Notele pregnante sunt cele de pară crocantă și iasomie, fiind o odă pentru senzualitatea femeii moderne. Esența conține și acorduri de ambră, narcise, mosc și patchouli ce-i conferă un ansamblu lemnos.

Coeur Battant întregește colecția de nouă parfumuri marca LV: Rose des Vents, Turbulences, Dans La Peau, Attrapes-Rêves, Apogée, Contre Moi, Matière Noire, Mille Feux și Le Jour Se Lève și se preconizează a fi la fel de încântătoare ca și acestea.

Referitor la ambalaj, parfumul este prezentat într-o sticlă sofisticată și minimalistă, gravată cu sigla LV, iar numele acestuia în nuanțe de negru. Coeur Battant va fi disponibil în variante de 100 si 200 de mililitri de apă de parfum și într-un set de călătorie.