Protecting Hair Perfume by Herra

Scris de Luxury
Publicat la data de: 19-01-2017

în: Beauty News

Pentru că modul în care ne simțim este puternic influențat de aromele ce ne înconjoară, Herra a înțeles că răsfățul simțurilor poate fi atins și prin parfumuri dedicate podoabei capilare. Protecting Hair Perfume reprezintă soluția pe care Herra o oferă pentru o protecție eficientă a părului și totodată pentru o stimulare mai complexă a simțurilor.

herra-int-1

Conceput de experţi în domeniu pentru a proteja părul de factorii externi, Herra Protecting Hair Perfume este un parfum  ce îi oferă părului un miros fabulos, hidratându-l şi protejându-l pe parcursul întregii zile. Produs în Marea Britanie doar din ingrediente naturale, revoluționarul parfum pentru păr este disponibil în 5 arome: Signature, Oud Inspired, Oud Intense, Scarlet Rose şi Wild Wood, fiecare fiind atent formulat pentru a complementa personalitatea purtătoarei. Recomandat ca produs de finisare a coafurii, parfumul pentru păr Herra poate fi folosit zilnic, aplicându-se prin pulverizare pe părul uscat.

signature

Inspirate de zeița Hera, “regina zeilor”, parfumurile din gama The Noir Collection prezintă un recipient elegant, transmițând în același timp sobrietate și extravaganță, așa cum o regină ar transmite prin aspect și postură. 

În România, parfumurile Herra Protecting Hair Perfume sunt disponibile prin intermediul magazinului online www.herraperfume.ro.

herra-noir-advertisement-collection-revised_ro

herra-box-comp-inspired-black-duo

Print

www.herraperfume.ro