Filmul Zăpadă, Ceai și Dragoste a stârnit hohote de râs și aplauze, marți, 7 septembrie 2021, la avanpremiera de gală

Scris de Luxury
Publicat la data de: 09-09-2021

în: News & Features

Comedia spune povestea a trei prieteni care printr-o conjunctură mai puțin fericită ajung la închisoare. Acolo își plănuiesc evadarea și reusesc cu ajutorul unui mafiot local să evadeze doar pentru a pregăti urmatorul jaf.

Filmul care a primit un număr impresionant de aplauze și aprecieri atât din partea vedetelor și influencerilor prezenți la eveniment, cât și din partea criticilor și producătorilor din industria de film, se adreseaza unui tuturor celor care doresc să se detașeze timp de două ore de realitatea cotidiană.

Zapada Ceai si Dragoste este prima comedie SF din Romania, iar din cast-ul filmului fac parte numeroase vedete ale micului ecran, dar si actori consacrati.

Filmul, o producție Zolit Film, în regia lui Cătălin Bugean este o ecranizare după scenariul scris de Andreas Petrescu și îi are în distribuție pe Alecsandra Timofte Revnic, Alex Velea, Alina Pușcaș, Anca Dinicu, Andreas Petrescu, Angel Popescu, Carmen Tănase, Cosmin Seleși, Cristian Iacob, Dan Negru, Dorian Popa, Dragos Dumitru, Florin Busuioc, Ioana Mihail Tiberiu, Iuliana Luciu, Levent Sali, Liviu Vârciu, Marin Barbu, Monica Anghel, Paula Chirilă, Pepe, Raluka, Sergiu Costache, Sorin Bontea, imaginea de Dănuț Pădure, sunetul Sorin Neagu, muzica B1G BOYZ, producători asociați Liviu Vârciu, Tiberiu Ioana, Zoran Cărmăzan și Cătălin Bugean.

Distribuit de Vertical Entertainment, filmul „Zăpadă, Ceai și Dragoste” poate fi văzut în cinematografele din toată țara începând cu 10 septembrie.

Galerie Foto