Walrose – More than flowers… memories

Scris de Luxury
Publicat la data de: 08-08-2016

în: Art & Design

IMG_6722

Walrose – More than flowers… memories 

„Iubeşti trandafirii – la fel şi eu. Aş vrea
Ca trandafirii să cadă din cer, la fel cum ninge
Dintr-o tufă pe care o scuturi. De ce nu?
Apoi toată valea să fie roză şi albă
Şi gingaşă sub paşii noştri. Trandafirii ar cădea la fel de uşor 
Precum penele, mirosind delicat; și ar fi ca şi cum
Am adormi şi ne-am trezi în acelaşi timp.”
George Eliot

Emoţie… florile au fost, sunt şi vor fi mesager al emoţiei şi, de ce nu, parafrazând, am putea spune că însăşi viaţa este un amalgam de sentimente adunate într-o cutie de trandafiri… plină de culoare, parfum, dar şi câţiva spini. Un concept cu totul inedit, dezvoltat de Walrose, care aduce o nouă abordare modului de a dărui flori. De ce WALROSE? Simplu. Din delicateţea trandafirilor şi sensibilitatea celor două suflete ce au înnobilat cu originalitate acest nume. Născut din pasiune, conceptul Walrose ne poartă spre un trend al bucuriei de a dărui.

Compoziţia produselor realizate prin îmbinarea frumuseţii delicate a florilor de cea mai înaltă calitate cu eleganța geometrică şi cromatică a cutiilor-suport generează o ipostază florală inedită. Produsul ce poartă semnătura „THE LUXURY FLOWER BOX” este conceput special pentru acest brand, fiind un trendsetter în România în ceea ce privește aranjamentul floral în cutii de lux. Prelucrate manual din materiale de calitate superioară, cutiile Walrose aduc un plus de eleganță buchetelor ingenioase de flori, astfel încât bucuria sufletească şi aspectul estetic să dureze cât mai mult.

Echipa Walrose trăieşte cu emoţie alături de fiecare client, livrarea produselor în Braşov fiind făcută prin intermediul unui serviciu personalizat de transport. Aceeaşi emoţie este împărtăşită şi pentru livrările din ţară, colaborarea cu companiile de curierat fiind o preocupare continuă, pentru ca produsele Walrose să ajungă la destinaţie pline de prospețime, intacte şi în timp util. Iar din luna mai 2016, Walrose a început colaborările pentru evenimente personale, dar şi corporate, sub deviza: DESIGNERS OF MOMENTS AND DETAILS.

Desigur, proiectele de viitor ale echipei Walrose sunt numeroase, unul dintre ele fiind lansarea site-ului şi, odată cu acesta, posibilitatea oferită clienților, de a achiziţiona produsele Walrose online. Iar în viitorul apropiat, iubitorii de flori vor putea vizita, de asemenea, noul showroom din centrul Capitalei, care îi va întâmpina cu produse și servicii de top. 

La Walrose veţi găsi, pe lângă cele mai deosebite aranjamente florale, şi consilieri pregătiţi să vă răspundă la toate întrebările şi să vă sprijine în alegerea cadoului perfect. Fie că sunt menite să încânte şi să mângâie ochii persoanei iubite, fie că îmbogăţesc decorurile diverselor evenimente, aranjamentele Walrose definesc pe deplin modul în care gândim: MORE THAN FLOWERS… MEMORIES!

Walrose: Brașov, România
office@walrose.ro
Soon: www.walrose.ro

IMG_6861 IMG_7143