Van Cleef&Arpels lansează colecția Brume de Saphir

Scris de Ruxandra Tudor
Publicat la data de: 29-08-2019

în: Jewels

De fiecare dată când Van Cleef&Arpels decide să își extindă colecția de High Jewellery cu lansarea unor creații noi, flamboaiante, ne întrebăm dacă cele precedente pot fi egalate. Suprinza este că, invariabil, designul pare să întreacă în complexitate și rafinament capodoperele anterioare.

Ne place, de asemenea, că lansările Van Cleef&Arpels vin întotdeauna cu o poveste specială, iar Brume de Saphir nu face excepție. Brandul luxury a lansat noua colecție Brume de Saphir, inspirată de Palmyre High Jewellery. Este gama creată în 1978, care prezintă o linie fluidă de diamante, al cărei design este menit să simbolizeze picături strălucitoare de apă din oaza Palmyra, un sit valoros situat în inima deșertului. Piesele includ o structură openwork, care accentuează jocurile de lumină cu fluiditatea și acum, colecția Brume de Saphir este noua interpretare colorată și mai bogată în complexitate a colecției respective.

Bijuteriile sunt presărate cu un melanj fabulos de pietre prețioase în albastru și roz și fiecare dintre acestea sunt setate în monturi care permit trecerea luminii pentru un efect exacerbat de strălucire. Van Cleef & Arpels a infuzat bijuteriile Brume de Saphir cu expertiza sa manufacturierilor săi și cu o selecție riguroasă a fiecărei pietre.

 

Vă invităm să descoperiți bijuteriile colecției și să vă permiteți o clipă de respiro. Sunt pauza de la cotidian pe care poate să o creeze numai o piesă High Jewellery care concentrează în sine valoare, poveste și design. Sunt piese magnifice pe care le puteți face cadou sau pe care ni le putem face cadou pur și simplu, pornind de la simbolistica pe care o reprezintă. Cu toții avem nevoie de o oază de strălucire, de magie și de rafinament pe care creațiile Van Cleef&Arpels le oferă la fiecare purtare. Pentru cei pasionați de brand, sunt momentul perfect pentru a-și completa colecțiile. Pentru cei care încă nu l-au descoperit, iată o oportunitate interesantă!