Cele mai scumpe inele de logodnă din toate timpurile

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 14-02-2017

în: Jewels

Celebrarea iubirii, printr-un simbol al legământului etern, nu are preț. Forma sferică a unui inel reprezintă infinitatea sentimentelor, iar metalul din care este creat semnifică rezistența iubirii promise. În timp ce piatra prețioasă vorbește despre valoarea dragostei iubitei, este, de asemenea, cunoscut faptul că inelul de logodnă al unei femei este o oglindire a partenerului acesteia. De aceea, bărbații își doresc ca partenerele lor să se simtă apreciate în acel moment unic al cererii în căsătorie și caută cea mai mare dovadă a iubirii lor. Inelele de logodnă vin într-o varietate de dimensiuni, forme și prețuri. Indiferent de preț sau de stil, acestea sunt superbe și sunt prețuite de către femeile care le primesc. Celebritățile și cuplurile regale au întotdeauna cele mai mari, cele mai scumpe și cele mai rafinate inele. Așadar, vă propunem în continuare o listă cu cele mai scumpe inele de logodnă ale celebrităților.

Mariah Carey a primit de la miliardarul James Packer un inel de logodnă cu un diamant emerald-cut de 35 de carate, în valoare de 10 milioane de dolari. Din păcate, nici măcar cel mai scump inel de logodnă de la Hollywood nu a ținut cuplul unit.

Cel mai iconic duo muzical din lume a spus “DA!” în 2008, în cadrul unei nunți secrete. Inelul dăruit de Jay-Z lui Beyonce deține un impecabil diamant de 18 carate. Acesta a costat 5 milioane de dolari.

Inelul de logodnă cu diamant de 20 de carate al lui Kim Kardashian de la Kanye West a primit chiar mai multă atenție după ce a fost furat în binecunoscutul jaf de bijuterii de la Paris. Deși inițial se zvonea că ar valora 8 milioane de dolari, după furt s-a clarificat faptul că bijuteria creată de celebra Lorraine Schwartz costa aproximativ 4.5 milioane de dolari.

Elizabeth Taylor a deținut decenii la rând recordul pentru cel mai mare și impresionant inel de logodnă, primit de la Richard Burton. Cu un diamant de 33 de carate fixat în platină și valorând 8.8 milioane de dolari, aceasta nu l-a dat jos de pe deget pentru tot restul vieții ei.

Când cuplul regal format din Kate Middleton și prințul William și-au anunțat logodna în anul 2010, inelul unic al lui Kate, din safire de 12 carate și înconjurat de diamante, s-a potrivit perfect cu rochia bleumarin a acesteia, valorând 500.000 de dolari. Poate nu este cel mai scump inel de logodnă, în comparație cu altele, dar are valoare sentimentală, fiind o moștenire de familie. Prințesa Diana a purtat de asemenea acest inel, când a fost logodită cu prințul Charles.