Tiffany & Co. și Beyoncé lansează colecția Return To Tiffany

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 31-07-2023

în: Jewels

Tiffany & Co

Tiffany & Co. a dezvăluit o colaborare extraordinară cu superstarul global Beyoncé. Brandul de bijuterii a lansat colecția în ediție limitată Return to Tiffany® x Beyoncé, care celebrează RENAISSANCE WORLD TOUR.

Bijuteriile colecției Return to Tiffany (alias colierele emblematice din argint ale companiei) au fost create pentru turneul Renaissance World Tour al cântăreței. Acestea prezintă atât iconografia folosită în cadrul turneului, cât și numele turneului și, bineînțeles, marca Tiffany & Co.

Tiffany & Co

Mișcarea, deși incredibilă, a fost puțin previzibilă, deoarece emblematica casă de lux este bijutierul oficial al Renaissance World Tour. Colecția include piese cu prețuri cuprinse între 275 și 700 de dolari, având ca vedetă farmecul clasic al medalionului cu lacăt din argint.

Colecția în ediție limitată Return to Tiffany® x Beyoncé a fost lansată pe 29 iulie și are un scop profund dincolo de designul său uimitor – 100% din încasările obținute din vânzarea colecției vor fi donate programului de burse ABOUT LOVE, o colaborare remarcabilă între Tiffany & Co., BeyGOOD și Fundația Shawn Carter.