Rihanna lansează Maternitywear – o colecție capsulă dedicată mamelor

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 09-08-2023

în: News

Rihanna

De-a lungul ambelor sarcini, Rihanna – probabil cea mai elegantă mamă din lume – a dovedit că stilul în timpul sarcinii poate fi extrem de modern. Având în vedere că în prezent așteaptă al doilea copil cu A$AP Rocky, se poate spune că este o maestră a stilului unei mame. Așa că este firesc ca vedeta să facă o incursiune și în lumea designului de maternitate. Astfel, linia Savage x Fenty a Rihannei, care se concentrează pe lenjerie intimă și loungewear, lansează o nouă colecție capsulă „pentru mame și pentru viitoare mame”.

Noua colecție capsulă, creată chiar de Rihanna, cuprinde trei noi modele de bralette, precum și un tricou grafic supradimensionat. Mărimile pentru această colecție variază de la XXS la 4X, iar prețurile variază între 35 și 60 de dolari.

„Noua capsulă destinată gravidelor are ca scop aducerea acelei încrederi și confort mamelor în fiecare etapă a călătoriei lor. Vreau să le reamintesc oamenilor că încă poți canaliza sexualitatea și te poți simți bine în timp ce ești părinte”, a declarat Rihanna.

Rihanna

Cele trei bralette sunt inspirate de cele mai bine vândute modele ale brandului și sunt disponibile într-o varietate de culori; acestea includ Bralette pentru gravide Savage X Cotton, Bralette pentru gravide Floral Lace și Bralette pentru gravide Savage Not Sorry.

Modelele au fost realizate cu gândul la proaspetele și viitoarele mămici și dispun de funcționalitate cu o singură mână, o bretea de alăptare completă (cu deschidere de la gât până la subraț), bretele reglabile în partea din față și un set de închizători pentru alăptare. Închiderea din spate include, de asemenea, un al patrulea rând pentru o potrivire ușor de reglat pe toată durata sarcinii. Tricoul cu logo supradimensionat are o inscripție îndrăzneață: „Make More Babies”.