Pianul în ediție limitată Grand Bohemian by Bösendorfer

Scris de Luxury
Publicat la data de: 05-08-2016

în: Vip

Kessler-Hotel-Imperial-006 medium

Pianul în ediție limitată Grand Bohemian by Bösendorfer 

Orice formă sau dimensiuni ar avea, pianele sunt sublime instrumente muzicale și elegante elemente decorative, deopotrivă. Uneori înnobilate cu cristale, alteori îmbrăcate în aur, opulența pianelor poate merge atât de departe pe cât se întinde îndrăzneala și inspirația creatorului. Pianul Grand Bohemian, o ediție specială marca Bösendorfer realizată în colaborare cu Richard Kessler (proprietar al hotelurilor de tip boutique Grand Bohemian și colecționar de artă), pare a fi inspirat din creaturile de basm ale pădurilor.

Designul elaborat a fost inspirat de piese din colecția personală de artă a lui Kessler, incluzând un tablou ce înfățișează un păun și o colecție specială de sculpturi din bronz. Magnifica pasăre a fost recreată în bronz pentru acest pian, alături de alte creaturi ale pădurii, conferind pianului o imagine de poveste.

Baza este formată din crengi de copac sculptate în bronz și trei păuni ale căror cozi se desfășoară precum trena unei rochii de mireasă. Mai mult, spectaculosul pian prezintă ca element central o pasăre maiestuoasă, un păun din bronz amplasat chiar la baza clapelor, ce își poartă coada asemenea unei pelerine regale. Sistemul de iluminare cu
LED-uri conferă pianului o strălucire eterică și anumite părți ale instrumentului muzical, inclusiv carcasa, sunt placate cu aur de 23 carate.

„Am fost cu siguranță surprins – și onorat”, a declarat Kessler cu privire la oportunitatea de a realiza acest instrument elaborat. „Proiectarea acestui pian a fost unul dintre lucrurile cele mai plăcute pe care le-am făcut vreodată”, a adăugat el.

Bosendorfer_GrandBohemianPiano