Le Midì, acum și în magazinul Micri Gold

Scris de Luxury
Publicat la data de: 02-08-2016

în: News & Features

Cu o istorie relativ recentă – Le Midì a fost fondat în Italia în 1983 – brandul s-a impus foarte repede la nivel mondial, înscriindu-se în topul preferințelor Caselor Regale din nordul Europei și al mai multor celebrități internaționale.

Le Midì

Bijuteriile au la bază o poveste frumoasă de dragoste. Un bărbat foarte îndrăgostit de superba lui soție a decis să-i ofere acesteia totul: de la iubire și bucurie până la respect și frumusețe. Astfel, a creat bijuteriile care-i cuprind întreaga pasiune și întruchipează iubirea și dăruirea sa pentru frumos.

Le Midì fascinează în orice moment al zilei, sunt prețioase, rafinate și, în același timp, elegante. Piesele cu pietre prețioase sunt unicat și sunt lansate în ediții limitate. Majoritatea colecțiilor de bijuterii poartă numele unor orașe și locuri care te îndeamnă să visezi… Capri, Portofino, Firenze, Venezia, Roma, Piazza di Spagna.

Bijuteriile sunt concepute în jurul a două simboluri eterne: perla și trandafirul. Nu există nicio altă combinație care să reprezinte într-un mod mai elegant și mai rafinat universul feminin așa cum o reprezintă perlele și trandafirii. Perlele întruchipează perfecțiunea pură și unică (în natură nu există două perle identice), în timp ce trandafirul reprezintă puritatea, pasiunea și iubirea.

Bijuteriile Le Midì sunt create de către designeri italieni renumiți pentru creativitate și eleganță. Ei combină cu rafinament și cu cea mai mare atenție pentru detalii, aurul de 18 carate și sterling-ul – argintul cu titlul cel mai înalt – cu pietre prețioase, precum diamantul, smaraldul, rubinul și safirul, coralul fiind aproape nelipsit din aceste combinații ce ating perfecțiunea.

Puteți descoperi aceste rafinate bijuterii în rețeaua magazinelor Cellini și de curând în boutique-ul Micri Gold din București, Calea Victoriei 56.

ANELLO PERLA 1 Anello perla e brillanti2 orecchini Le Midì cuore e diamanti ok Orecchini Le Midì perla e diamanti